SKener: Tko se usudi reći da Ronaldo nije kriv

Blog 10. ožu 202114:57 2 komentara
Foto: Valerio Pennicino, Getty Images Sport

Ajax, Lyon, Porto... Priznat ćete i sami ipak su danas drugi razred europskog nogometa. Ali, baš su te tri momčadi u posljednje tri sezone izbacivale Juventus u Ligi prvaka, Kopljanici u četvrtfinalu, Francuzi i Portugalci u osmini finala.

Svake sezone izazivalo je to šok u Ligi prvaka, posebice zbog činjenice da su se u ljeto 2018. ‘isprsili’ i za 117 milijuna eura iz Real Madrida peterostrukog osvajača najelitnijeg europskog klupskog natjecanja Cristiana Ronalda.

Igrača koji je samo nekoliko mjeseci ranije maestralnom izvedbom izbacio u četvrtfinalu Lige prvaka.

Cilj je bio baš taj da ih Portugalac odvede do trofeja koji je najtrofejniji talijanski klub osvajao samo dvaput kroz povijest, ali koji je gubio čak sedam finala tog natjecanja.

Da, snosi veliku odgovornost Ronaldo zbog ispadanja od Porta jer nije u 210 minuta odgradio ono za što je na terenu, zabio gol, a još i okrenuo leđa kod tog slobodnog udarca koji je Staru damu koštao ispadanja iz Lige prvaka.

Prstom će sada svi upirati u 36-godišnjeg Portugalca, i pritom s pravom reći da nije uspio opravdati očekivanja jer nijedan doveden zbog osvajanja Serie A.

A sve vodi tome da će ove sezone i taj trofej skliznuti iz ruku Stare dame.

Možda nije ipak do Ronalda, nego do onih koji vode klub i na klupi priliku daju početnicima. Da željeli su kopirati Real, no na njihovu žalost Andrea Pirlo nije Zinedine Zidane, a Juventus ipak nije Real…

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare