SKener: Nikad ispričana priča

Blog 10. tra 202116:46 > 19:37 0 komentara
Getty images/ Srđan Stevanovic

Za tri godine Zagreb će imati lijepi, moderan stadion s kapacitetom 34.000 mjesta koji će se sagraditi za 60 milijuna eura...

Blato, Kajzerica, Maksimir…, samo su neke od lokacija koje smo prošlih godina slušali kao moguće za novi stadion Dinama.

Ali eto, Plavi i danas, dok pišu jedne od najljepših stranica klupske povijesti moraju igrati na ruglu na kraju grada.

Srećom pa zbog pandemije koronavirusa nema navijača na Maksimiru, jer samo je pitanje kada će koji dio stadiona urušiti.

Danas je mnoge iznenadila vijest koja je stigla iz Maksimira da bi za tri godine Dinamo mogao imati moderan, europski stadion.

“Ja za Dinamo živim i živjet ću u futuru. A Dinamov futur je fantastičan, moderan, novi stadion kakav je arhitekt gospodin Otto Barić isprojektirao u suradnji s klubom. Nov stadion UEFA kategorije 4, kakav Zagreb i Dinamo zaslužuju može biti gotov za 3 godine. Jedino što nedostaje je vaša podrška kako bi Dinamo dobio pravo građenja na zemljištu koje je bilo njegovo do 1992., a zatim mu je oduzeto političkom odlukom. Novi stadion građane neće koštati ništa, a bit će na ponos svima. Koštat će oko 60 milijuna eura koje će uložiti partneri projekta, a bit će najljepši ukras Zagreba. Hrvatska je nogometna nacija i Hrvatska, Zagreb, a osobito Dinamo ovo zaslužuju, PODIJELI OBJAVU AKO ŽELIŠ NOVI STADION!”, javio se na Facebooku i bjegunac od hrvatskog pravosuđa.

Kamo sreće da za tri godine u Maksimiru nikne novi stadion, no nekako je ‘čudno’ da priča o izgradnji stadiona dolazi ususret novih lokalnih izbora.

GNK Dinamo Zagreb

Rekli bismo, ‘nikad ispričana priča’ koju smo nažalost čuli već milijun puta…

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!