SKener: Nazire li se kraj čekanju naslova još od 2005.?

Blog 22. ruj 202118:29 > 18:34 0 komentara
DeFodi507 via Guliver Image

Dolaskom nekadašnjeg hrvatskog reprezentativca Danijela Subašića na Poljud, Hajduk izgleda vrlo opasno.

Mora se priznati, navijali za Dinamo, Rijeku, Osijek, Hajduk ili bilo koji drugi klub u Hrvatskoj, Lukša Jakobušić i Mindaugas Nikoličius rade savršen posao na Poljudu.

Pa da ponovimo: Lovre Kalinić, Nikola Katić, Josip, Elez, Gergo Lovrencsics, Marco Fossati, Alexander Kačaniklić, Filip Krovinović, Josip Vuković, Marko Livaja, Danijel Subašić, Jan Mlakar,… Sve imena zaista vrijedna respekta.

Još su tu Biuk, Ljubičić, Čolina, mlada kolonija igrača koja će biti budućnost splitskog kluba.

Nikoličius je najavio da će Subašić biti rezerva Kaliniću. Zadranin je bio cijelu godinu bez kluba, ali na društvenim mrežama je stavljao svakakve snimke treninga, što sugerira da je u relativno dobroj formi. No, ovakav tip igrača zasigurno je dobro došao Hajduku koji će sasvim sigurno biti veliki motivator u svlačionici, koji će znati zagrmiti ako nešto krene po zlu.

Ako zanemarimo rezultate na početku sezone (ispadanje od Tobola, poraz od Osijeka) Hajduk je u kolovozu uglavnom pobjeđivao. U šest utakmica prošli mjesec, pet pobjeda i jedan poraz od Rijeke na Poljudu, iako su Splićani u toj utakmici većim dijelom bili bolji.

Ali, na stranu sve, možemo biti zadovoljni i s HNL-om, gdje u nepotpunih devet kola imamo četiri momčadi na vrhu, Rijeka i Osijek sa 17 bodova, Dinamo i Hajduk sa 16 bodova. I to puno znači, jer čini se da će ova sezona biti neizvjesna.

I znamo, bit će opet podbadanja kako Hajduk neće biti prvak. Ali, Splićani s ovakvim sastavom mogu biti zaista neugodni za sve. Šteta samo odgode derbija na koji ćemo ipak morati malo pričekati, da vidimo kako će to ispasti.

Nazire li se kraj čekanju naslova za Hajduk još od 2005.? Sve predispozicije za to imaju, pitanje je hoće li to splitska družina iskoristiti…

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!