SKener: Ja sjećam se!

Blog 1. lip 20229:55 > 10:08 0 komentara
GEPA pictures/ Matic Klansek

Hrvatska nogometna reprezentacija na Maksimiru nije igrala od 14. listopada 2020. i poraza od Francuske 1:2 u Ligi nacija.

Sjećate li što su nakon te utakmice govorili prvi čovjek HNS-a Marijan Kustić, izbornik Zlatko Dalić, dopresjednik HNS-a i prvi čovjek Rijeke Damir Mišković.

“Ne želimo uopće dovoditi u pitanje to da naša nacionalna vrsta, doprvak svijeta, mora imati adekvatan stadion i u glavnom gradu. Maksimir više nije adekvatan stadion za doprvake svijeta. Grad Zagreb mora dati odgovore spram Dinama i napokon naći rješenje i krenuti u akciju izgradnje novog stadiona. Najbolje bi bilo na mjestu gdje se sada nalazi maksimirski stadion. Neprimjereno je da glavni grad i klub kao što je GNK Dinamo imaju ovako derutan stadion”, rekao je tada Kustić.

“Ne znam što bih o tome još rekao. Pričam već dvije godine, drugi pričaju desetljeće. Možda više ne treba pričati nego presjeći i reći da nećemo tamo igrati. Stalno pričamo da to nije stadion za reprezentaciju, a stalno dolazimo na njega. Možda HNS treba reći dosta, tamo više ne igramo, iako bi bilo nezgodno opet izbjegavati neki grad kod domaćinstva reprezentacije”, istaknuo je Dalić.

“Želimo da reprezentacija igra u cijeloj Hrvatskoj, ali stadion u Zagrebu više nije komforan, pola tribina ne radi, sve je zatvoreno i depresivno. Nakon potresa je situacija dodatno pogoršana, ne znamo je li siguran. Moj osobni stav je da je Maksimir za reprezentaciju prošlo svršeno vrijeme”, pričao je Mišković.

I onda booooommmmm. Opet amnezija u hrvatskom nogometu!

U utorak navečer HNS je objavio kako će se nakon gotovo dvije godine hrvatska nogometna reprezentacija vratiti na Maksimir. Naime, 22. rujna ruglo na istoku grada ugostit će reprezentaciju Danske u utakmici Lige nacija.

Iznenađeni? Ni najmanje!

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!