SKener: Gospodo, napravite barem jedan logičan potez!

Blog 8. tra 202119:08 0 komentara
GuliverImages

Zagreb je još uvijek uspio i pokazao moć pa hrvatski rukometaši, barem oni koji ne igraju SEHA ligu, na terenima neće biti gotovo do kraja svibnja.

Koronavirus stvorio je velike probleme aktualnom hrvatskom prvaku koji eto nije imao dovoljan broj igrača da odigra poklonjenu osminu finala Lige prvaka protiv Flensburga.

Kako su ove sezone i izgledali u utakmicama Lige prvaka za njih je možda i bolje da nisu išli na megdan njemačkom velikanu.

I dok je EHF na njima odlučio pokazati koliko su apsurdna organizacija jer do utakmica četvrtfinala ima gotovo mjesec dana, eto HRS je nekoliko dana kasnije pokazao da ne želi zaostajati za ‘velikim bratom’.

Prije nešto više od mjesec dana posvetili smo gazdama hrvatskog prvaka tekst čiji je zaključak bio:

‘Ništa nas ne može iznenaditi u klubu koji je možda najbolje opisan u hitu legendarnog Balaševića Blues mutne vode…’

Al’ eto uspjeli su u suradnji s HRS-om, gdje čudna li čuda dominiraju isti ljudi. Baš nas zanima hoće li u tom razdoblju gdje su isposlovali neigranje Prvenstva Hrvatske igrati SEHA ligu gdje su im eto na rasporedu dvije utakmice sljedeći tjedan.

Ako ne mogu igrati Prvenstvo Hrvatske, logično je da ne mogu igrati ni SEHA ligu

Ili će i tamo tražiti prekid natjecanja. Bilo bi logično… U suprotnom bi nam još jednom pokazali da sve rade da rukomet naprave potpuno marginalnim sportom, što im zasad ide od ruke…

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!