SKener: Gazda, a što s regionalnom ligom?!

Blog 7. tra 202112:32 > 12:39 1 komentar
Zoran Gobac
sportklub

Gazda Zagreba od gazde HRS-a zatražio je jučer prekid hrvatskog rukometnog prvenstva.

Da, riječ je o istom čovjeku, pa nas ne čudi ako vam prva rečenica ovog teksta zvuči kao apsurd.

Da, u svakoj normalnoj državi, ali ne i Lijepoj našoj, gdje eto mnogi vide Nexe kao ozbiljnog pretendenta za naslov, dogodilo se da gazda hrvatskog rukometa kao predstavnik kluba zatraži prekid prvenstva od Saveza kojim on dominira.

Iza Zagreba je sezona negativnih rekorda, gdje nisu ostvarili nijednu pobjedu u Ligi prvaka, ali eto milošću EHF-a dogurali su do osmine finala. No, isti taj EHF eto nije imao milosti u osmini finala iako do četvrtfinala ima još nekih mjesec dana pa je njihova europska avantura završila s dva poraza 10:0 za zelenim stolom početkom travnja.

Koronavirus je ‘pokorio’ hrvatskog prvaka, imali su samo pet zdravih igrača, a i da su bili kompletni samo je pitanje koliko bi razlike Nijemci ‘natukli’ u dvije utakmice.

A onda bomba iz hrvatskog prvaka, traže prekid hrvatskog prvenstva jer eto pandemija koronavirusa stvara ogromne probleme i ne može se normalno trenirati i igrati .

I to sve u sezoni kada Nexe djeluje nikad ozbiljnije da prekine post apsolutnog vladara hrvatskog rukometa.

RK Nexe Našice
RK Nexe Našice

Iz Našica su s pravom reagirali i to označili kao ogromnu nepravdu koja bi bila nanesena hrvatskom rukometu.

Pa tog hrvatskog prvaka ionako s tribina prate rodbina i bliži prijatelji i kad nije bilo pandemije koronavirusa. U Ligi prvaka postali su sprdnja i momčad na kojoj drugi nabijaju gol razliku.

Ne čudi zato strah od projekta iz Našica koji bi ove sezone mogao dočekati svojih pet minuta.

Boje se u prvaku Nexea, a pitanje za velikog gazdu, zašto ne pokuša spriječiti odigravanje završnice SEHA lige… Ili je tamo ipak neka veća lova u igri, pa nije bitno gdje si i koji si!

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare