SKener: Eh, ta prokleta očekivanja

Blog 9. lip 202115:39 0 komentara
Manuel Geisser

Očekivanja... Eh, pred svako veliko natjecanje uvijek je zanimljivo saslušati očekivanja puka.

A tri godine nakon ruskog srebra ni loša izdanja Hrvatske nisu ‘izlizala’ uvijek velika očekivanja našeg puka.

Izbornik Zlatko Dalić ističe kako je optimist uoči Eura, a slične poruke mogle su se i čuti iz usta igrača. Svi ističu plasman u osminu finala kao taj prvi važan korak, prijeko potreban za stvaranje atmosfere kakvu Hrvatska nije imala od Rusije.

U startu se možemo kladiti i da ‘razmaženom’ hrvatskom puku samo plasman u drugi krug, ako će biti igra na koju su nas Dalićevi izabranici navikli u zadnje vrijeme, neće biti dovoljan.

Uvijek će tražiti više, takva smo ‘sorta’.

Koliko je dobro za reprezentaciju da je tu, u Rovinju, dok igra Euro, i osluškuje ‘bilo’ puka je za raspravu, no jasno je da će sve ovisiti o dobrim rezultatima u prvim utakmicama.

Svi bi mi htjeli gledati lepršavu, odlučnu Hrvatsku koja melje sve pred sobom i stvara euforiju kakvu smo gledali u Rusiji.

Nakon francuske bronce, 20 godina čekali smo novi veliki rezultat, no uvijek smo bili tu pri vrhu te s vremena na vrijeme radili velike skalpove. Skalpove koji nam u posljednje vrijeme nekako nedostaju… Dapače, nekima smo služili kao vreća za nabijanje gol razlike.

Do prve utakmice na Euru Hrvatske ostala su četiri dana, nabrijavanje je krenulo. Sada nam samo preostaje vidjeli koliko to ova Hrvatska može, a još će zanimljivije biti vidjeti hoće li taj rezultat zadovoljiti ovaj ‘razmaženi’ sportski puk… Naviknut da cijeni samo vrhunske rezultate.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!