SKener: Dalić samo za jednu stvar mora moliti

Blog 31. ožu 20210:04 0 komentara
AP Photo/Frank Augstein

Kakva je muka bila to u 180 minuta na Rujevici, no piše se da je Hrvatska u dvije utakmice protiv Cipra i Malte uz gol-razliku 4:0 pospremila u džep šest bodova te zasjela na vrh skupine.

Dan uoči utakmice naglasili smo da je izbornik Zlatko Dalić itekako hrabar kada je bilo jasno tko će istrčati u prvih 11 protiv Malte.

Da, imao je i Dalić opet sreće što Švicarac Tschudi nije vidio što je morao u 19. minuti kada je Juranović igrao rukom u našem šesnaestercu.

Nakon što je ‘preživio‘ tu potpuno Maltu pričao je izbornik o teških deset dana, istaknuo kako smo se mučili previše, pa je morao vući poteze koje nije namjeravao.

I baš ti potezi pokazali su u kakvim će se problemima hrvatski nogomet naći kada Luka Modrić jednog dana kaže: ‘Zbogom’.

Istini za volju nije to ni s Lukom dobro izgledalo protiv Slovenije i Cipra, no danas je njegov ulazak pokazao koliko on znači ovoj momčadi.

Dobila je ta igra glavu i rep, suigrače je napravio mirnijima. Nema sumnje kako duga sezona i na njemu ostavlja trag, pa je na Daliću jedino da se moli da Luka dođe svjež i spreman na početak priprema za Euru.

Jer bez pravog Modrića jesen na klupi Vatrenih teško će dočekati.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!