SKener: Dalić je hrabar

Blog 29. ožu. 202115:01
Podijeli:
Izvor: Alex Livesey/Getty Images

Zlatko Dalić je pod pritiskom! Hrvatsku u utorak od 20.45 sati na Rujevici čeka Malta u utakmici koju Vatreni moraju pobijediti.

Nakon poraza 1:0 od Slovenije na startu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022. godine, na Rujevici smo teškom mukom slomili Cipar 1:0.

Da, bilo je to još jedno loše izdanje Hrvatske, kakvo smo zapravo navikli gledati u Dalićevoj eri nakon srebra u Rusiji 2018. uz iznimke, utakmice u Slovačkoj, te protiv Mađara na Poljudu.

Navijači se pravom pitaju kada ćemo opet gledati tu pravu Hrvatsku, jer Malta je posljednja službena utakmica prije nego ćemo izaći na megdan Englezima na Wembleyu na otvaranju.

Već nakon Cipra Dalić je najavio kako mora odmoriti Luku Modrića i Marcela Brozovića, te kako će gotovo sigurno promijeniti bekove Šimu Vrsaljka i Bornu Barišića.

Kako je otpao i Barišić nameće se na Rujevici istrčati sljedećih 11: Livaković – Juranović, Ćaleta-Car, Vida, Melnjak – Kovačić, Perišić, Vlašić, Pašalić, Oršić – Budimir.

Još jedan alibi potez ili je izbornik jako hrabar kada ni nakon tri kola kvalifikacija nema iskristaliziranu momčad koja bi napokon trebala nešto i odigrati, nešto što čekamo već poveći broj utakmica.

Komentari

Vaš komentar