SKener: Čija je sramota veća?!

Blog 10. svi 202114:14 > 14:15 2 komentara
GuliverImages

Borna Sosa je neprijatelj broj jedan nacije nakon što je dres hrvatske nogometne reprezentacije odlučio zamijeniti onim Njemačke.

Nema tko se od ‘stručnjaka’ nije javio prozivajući Sosu da u Hrvatsku može doći samo kao turist, pa eto do danas kada je izbornik U-19 reprezentacije Josip Šimunić nazvao njegovu odluku sramotnom.

Da, možda na kraju Fifa odlučiti Sosi srušiti san i odluči da ne može zbog njihovog novog statuta zaigrati za Elf, iako poznavajući Nijemce, teško je vjerovati da bi kretali u nagovaranje beka Stuttgarta da nemaju asa u rukavu.

Iako je u prve dvije sezone imao velikih problema s ozljedama, u trećoj je procvao te je u 24 utakmica imao deset asistencija.

Sosa je otvoreno priznao kako se očekivao Dalićev poziv ranije, no pitanje kada se to trebalo dogoditi ako je bio potreban i mladoj reprezentaciji na putu do Europskog prvenstva, a zbog pandemije koronavirusa Vatreni mjesecima nisu igrali.

Definitivno je došlo do greške u komunikaciji, a i pomalo je nejasno kako u HNS-u nemaju čovjeka koji je u komunikaciji s reprezentativcima kada već izbornici ne rade ono što im je dio opisa posla.

I zato kada iz HNS-a prozivaju, pa makar i preko izbornika U-19 zbog sramotnih odluka, koje to nisu, jer Sosa je donio odluku koju smatra najbolje za sebe, bolje im je da pogledaju u vlastito dvorište.

Jer u njihovom dvorištu treba tražiti krivca što je Hrvatska izgubila potentnog lijevog beka, što je definitivno na njihovu sramota.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare