SKener: Poput Supermana, nada se vratila na Old Trafford

Blog 11. ruj 202119:27 > 12. ruj 2021 12:20 0 komentara

Cristiano Ronaldo započeo je drugu epizodu u Manchester Unitedu na jedini način kako već sada legendarni Portugalac zna, s dva gola i pobjedom.

Kao da nikada nije niti otišao, Cristiano Ronaldo odjenuo je dres s brojem 7 na leđima, izašao na travnjak Old Trafforda, a tribine su uzurpirale! U pozadini kao da se čuo Glenn Frey i njegov mega hit ‘The Heat is on…’

Doista, ‘vrućina’ je ponovno osjetljiva na Old Traffordu, napetost, atmosfera, nada u konačnu borbu za naslov prvaka vratila se na velika vrata. Prvi put u istom trenutku, od samog početka na terenu bila su tri velika ovoljetna pojačanja Uniteda – Jadon Sancho, Raphael Varane i Cristiano Ronaldo.

Bit ćemo iskreni, prvo poluvrijeme bilo je mučenje, pritisak Uniteda je postojao, ali oštrice napadača nisu bile…pa znate, naoštrene! Sve do trenutka kada je Ronaldo postigao nikad lakši pogodak u nadoknadi prvog poluvremena. Unitedova bajka u povratku legende doživjela je kratkotrajan prekid kada su gosti uspjeli izjednačiti nakon ispadanja čitavog veznog reda Crvenih. No, ta neugoda trajala je samo šest minuta, Luke Shaw je u kontranapadu pronašao CR7, a ovaj je pokazao zašto je i dalje ponajbolji napadač svijeta s 36 godina na leđima. Projurio je pored nemoćnog braniča Svraka, a ostalo je povijest.

Priznajem, skočio sam s kauča i krenuo proslaviti golčinu na Ronaldov način, ali zbog relativno niskog stropa uspio sam blago natući ruku….no, vrijedilo je, tekst sam uspio napisati!

Cristiano Ronaldo se definitivno vratio na Old Trafford poput Supermana, nakon osam godina, United bi doista mogao osvojiti titulu, nadaju se navijači Uniteda.

SANCHO TRAŽI FORMU, VARANE IZVRSTAN

Riječ dvije i o punopravnom debiju Sancha i Varanea. Jadon nije briljirao, definitivno to nije bio Sancho iz Borussije koji je lakoćom dominirao Bundesligom asistencijama, međutim suludo je presuditi mu nakon prve utakmice u kojoj je igrao od samog početka.

Varane će biti, nismo niti sumnjali, pravo pojačanje. Kada dovedete igrača koji je bio standardan u šampionskim momčadima Reala, i to u dio postave koji je Unitedu već godinama kritičan, tada morate biti zadovoljni. Trebat će još neko vrijeme da se mislima ‘poslože’ Raphael i Harry Maguire, ali ta kombinacija bi napokon mogla biti dobitna za Manchester United.

Četiri utakmice, tri pobjede, jedan neodlučeni rezultat uz gol razliku 11:3. Ole Gunnara Solskjaera će malo ‘peckati’ onaj remi u Southamptonu, ali barem privremeno United je na vrhu Premiershipa, bolji početak sezone Norvežanin nije mogao zamisliti.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!