SKener: Je li Ole dovoljno važan trener za Ronalda?

Champions League 16. ruj 202114:00 > 14:01 1 komentar
REUTERS/Daniele Mascolo

Nakon poraza Manchester Uniteda kod Young Boysa primjećen je jedan neobičan detalj.

Nakon sjajnog drugog debija u dresu Uniteda, Cristiano Ronaldo uvršten je u početni sastav prvog kola skupine Lige prvaka protiv Young Boysa.

Velikom Portugalcu bilo je potrebno samo trinaest minuta da upiše prvi pogodak i u najboljem natjecanju Europe, a utakmicu je napustio u 72. minuti.

Trener Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjaer već je u nekoliko navrata upitan hoće li se usuditi ne postaviti Ronalda u prvu postavu na što je Norvežanin potvrdno odgovorio. Međutim, iz riječi Olea jasno se da primjetiti strahopoštovanje prema igraču s kojim je nekada dijelio svlačionicu.

Usudit ću se, morat ću Ronalda rotirati jer čovjek ima 36 godina. Isto kao što Mason Greenwood ima 19, tako ću i Cristiana morati dozirati.

Nakon što je zamijenjen u Bernu, Ronaldo je viđen kako u nekoliko navrata skače uz prostor pored terena te daje upute suigračima na terenu što su mnogi vidjeli kao izraz nepoštovanja prema Solskjaeru.

Ole je morao reagirati kada je vidio Cristiana kako igračima daje upute, mora se znati tko je trener, a Solskjaer je samo promatrao. Njegova je obveza bila da Ronaldu kaže kako se mora vratiti na svoje mjesto,” komentirao je nekadašnji suigrač obojice Rio Ferdinand.

Ole Gunnar Solskjaer nedavno je dobio novi trogodišnji ugovor na Old Traffordu usprkos tome što ne osvaja trofeje. Klub je zadržao povjerenje u Norvežanina, međutim jasno jest da ove sezone isprike nema, trofej, jedan ili dva, moraju se osvojiti.

Potrošen je golem novac na tri odlična pojačanja u vidu Sancha, Varanea i Ronalda, a prosječnost se neće tolerirati. Cristiano je ponašanjem na klupi protiv Young Boysa pokazao kako možda ipak ima nešto u razmišljanjima mnogih da Ole Gunnar Solskjaer jednostavno nije kalibar trenera za Manchester United.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare