SKener: Želi li kapitalac biti poslušnik?

Blog 1. pro 202123:06 0 komentara
AP Photo/Petros Karadjias

Proljeće u Europa ligi opasno visi, u prvenstvu nikad zanimljivija borba, Rabuzinovo sunce ove sezone neće sigurno u put Maksimira.

Netko je morao platiti glavom! Čekao se bijeli dim iz Međugorja, a on je stigao nedugo nakon što je Rijeka šokirala Plave u četvrtfinalu SuperSport Hrvatskog kupa i slavila 3:1.

Napokon su u Maksimiru progledati i odlučiti zahvaliti sjajnom pomoćniku, ali ne i glavnom treneru Damiru Krznaru.

Dinamo stagnira mjesecima, izuzev ponekom bljesku što konkurencija itekako dobro koristi. Konkurencija koja je propisno u Europi pokazala gdje je danas mjesto HNL-u porazima od Bugara i Kazahstanaca.

Pitanje je tko će na klupu u ovom nezgodnom trenutku za Plave? Jer u nedjelju je Hajduk, a onda i gostovanje kod West Hama, a do kraja polusezone su tek tri tjedna.

Nema sumnje kako mnogi sanjaju klupu Dinama, puno je to imena koja se vrte oko Maksimira. Ali, isto tako i oni znaju tko će odlučiti tko će na klupu…

Kad već ne ide kapitalcima na terenu, možda je vrijeme za kapitalca na klupi. Česti prolaznici kroz Maksimir to nisu… No, želi li kapitalac biti poslušnik, e, tu je najveći problem ovog Dinama.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!