SKener: Je li Ante razuvjerio i svibanjske ‘čestitare’?

Blog 14. kol 202212:55 > 12:55 0 komentara
Guliver Images

Dinamo je u subotu na Maksimiru razbio Hajduk 4:1 u derbiju petog kola SuperSport HNL-a i pokazao da je u ovom trenutku bolja momčad od najvećeg rivala.

Dinamo tako najvećem rivalu i ostatku društva u HNL-u bježi već sedam bodova, no Bijeli imaju dvije utakmice manje. No, lijepa je to bodovna zaliha na kontu Plavih uoči nastavka sezone.

Uz to, Dinamo je protiv Hajduka odigrao i najbolju utakmicu ove sezone, a dojam je da su Bijelima mogli zabiti i više od četiri gola.

“Sve će s vremenom doći na svoje”, poput papagaja ponavlja iz tjedna u tjedan njihov trener Ante Čačić koji eto u drugom mandatu na klupi Plavih u 15 službenih utakmica još uvijek ne zna za poraz.

U tih 15 utakmica ima 12 pobjeda, uz tri remija, a momčad zabija 2,4 gola po utakmici. Kiksom se mogu nazvati tek domaći remi protiv Shkupija u kvalifikacijama za Ligu prvaka, te gostujuća podjela bodova u Varaždinu u SuperSport HNL-u.

SofaScore

Nakon rušenja Hajduka Čačić je odlučio i malo ispravljati novinare koji su mu istaknuli kako mu je ovo peta pobjeda protiv Hajduka u isto toliko utakmica na Maksimiru.

“Budem se pohvalio, zaboravili ste mi šestu na klupi Lokomotive iz 2011. Lokomotiva je pobijedila 1:0. Ovo je šesta pobjeda na maksimirskom stadionu. Evo, da se malo i ja podičim. Ova je posebno draga jer je stoti derbi i bila je dobra izvedba”, poručio je Čačić.

Čačićev Dinamo možda do jučer i utakmice s Hajdukom nije imao igru, no Space Shuttle iz Maksimira čini se dohvatio je formu u najbitnijem trenutku sezone. Uoči dvije utakmice protiv norveškog Bodo/Glimta koje mogu donijeti pravo bogatstvo u blagajnu i čini ‘zacementirati’ bivšeg hrvatskog izbornika na klupi.

A kad se samo sjetimo 28. svibnja i popularnih komentara ispod objave da je Čačić od privremenog postao stalno rješenje za klupu Dinama.

“Samo ovako nastavite i dajte Hajduku titulu”, “Bravo, svaka čast. Pononvo je Ferrari u rukama vozača Fiće”, “Čestitam Hajduku na tituli sljedeće godine”, bili su samo neki od komentara.

Komentara kakvih je sa svakom utakmicom sve manje ispod objava nakon Dinamovih utakmica. Rano je za suditi, ali na Poljudu će još neko vrijeme čekati na titulu, koliko god se potez Dinamove uprave u svibnju činio nerazuman.

Ante, svi smo za te… Riješite i taj goropadni Bodo/Glimt.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!