SKener: Hajduk se ima nadati čemu ove sezone

Blog 26. srp 202223:37 > 23:39 0 komentara
Guliver Images

Shkupi ipak nije ispao preskupi za Dinamo. Plavi su u uzvratnoj utakmici drugog pretkola s 1:0 slavili u Skopju te osigurali novu europsku jesen, a put u Ligi prvaka ih sada vodi na starog poznanika - Ludogorec.

Ante Čačić se opet kockao, jer kako drugačije objasniti činjenicu da je na klupi ostavio najboljeg strijelca Dinama u dosadašnjem dijelu sezone – Josip Drmića. Trener Plavih večeras jednostavno nije želio riskirati, pa smo tako na lijevom beku opet vidjeli igrača koji to nije – Roberta Ljubičića.

I što smo dobili? Loše prvo poluvrijeme s obje strane, gdje da je umjesto stolca redakcije bio krevet, nema sumnje kako bi se utonulo u san. Jer Dinamo opet nije bio pravi.

Čak smo se i šalili da su svi danas na Pelješcu pa sigurno nema gužve na Karavankama da najbolji HNL trener iz prošle sezone možda već večeras krene put Zagreba i Maksimira.

No, kad smo već pokudili Čačića zbog kocke na početku utakmice, treba ga i pohvaliti zbog poteza na poluvremenu, opet je izvukao asa iz rukava. Jer baš je uvođenje Luke Menala razbudilo Plave u Skopju. Bh. reprezentativac nakon samo dvije minute na terenu sjajno je pronašao kapetana Arijana Ademija koji je po tko zna koji put opet spasio Dinamo.

“Menalo je zaslužio zabiti koliko se trudi”, dobacila je kolegica nakon desetak minuta igre u nastavku. I uistinu taj mladić pravo je osvježenje u momčadi Plavih na početku sezone.

Ovakvo izdanje Dinama sigurno ne ulijeva nadu navijačima uoči novih izazova, što europskih, što u HNL-u… Čačić Shkupi nije preskupo platio, ‘luda šuma’ iz Bugarske pokazat će koliko Dinamo na terenu, ali i na klupi ima dobar kadar za novi europski uzlet.

Treba Plavima ipak dati kredita, sezona je tek počela. No, ako ovako nastave Hajduk se ima čemu nadati ove sezone, kako je dobro uoči jedan navijači Dinama ispod objave na društvenim mrežama.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!