Kad morala nema, neka se čuje hit Vesne Pisarović

Blog 29. srp 20227:54 > 8:01
Podijeli:
KRZYSZTOF CICHOMSKI NEWSPIX.PL

Nenad Bjelica 'preživio' je noć kao trener Osijeka nakon debakla u Konferencijskoj ligi i ispadanja u drugom pretkolu od kazahstanskog Kizilžara poslije poraza 2:0 u Gradskom vrtu.

Riganje vatre Bjelice na igrače nakon poraza od Lokomotive očito nije dovoljno uzdrmalo igrače Osijeka, koji se eto od Europe oprašta već na prvoj stepenici.

Debakl, vrlo jednostavno.

Kohorta je svoje jasno rekla kada je već bilo jasno da je sve gotovo i da je Osijek pred ispadanjem:

“Bjelice, odlazi”, skandirale su tribine Gradskog vrta.

I onda je na scenu stupio prozvani Bjelica.

“Ovo je katastrofalan rezultat, sramota i preuzimam odgovornost za ovo”, poručio je između ostalog trener Osijeka.

Ajde, ovog puta barem nije prozivao suce, VAR, igrače, tko zna koga već. No, ostavku nije ponudio.

SuperSurvey

“Svi smo razočarani jer smo željeli napraviti iskorak. Sjest ću i razgovarati s predsjednikom. Jer, previše volim ovaj klub da bih mu bio teret. Ako predsjednik misli da ne trebam biti trener, brzo ćemo se dogovoriti”, poručio je nešto kasnije na konferenciji za medije.

Moralna odgovornost bila bi da nakon takvog debakla trener podnese ostavku, no Bjelica to nije učinio. Jer ipak postoji opcija ‘brzog dogovora s predsjednikom’. Pa, ipak je Bjelica najveća i najplaćenija zvijezda Osijeka… A prvi potez s njegove strane znači da mu klub nije dužan kompenzirati odlazak.

Sjetite se samo kako je otišao iz Dinama kada nije pristao na smanjenje plaće, da na kraju na obostrano zadovoljstvo njega i kluba ipak raskinuo ugovor godinu i pol prije njegova isteka.

Dobra vijest za Osijek, Bjelica ima ugovor samo do kraja ove sezone. No, možda već danas navijači kluba s Drave zapjevaju poznatu pjesmu Vesne Pisarović ‘Jutro donosi kraj’.

SofaScore
Komentari

Vaš komentar