Kapetane, vrijeme je za zlato, povedi nas!

Blog 15. sij 202112:33 > 12:34 0 komentara
(Photo by Martin Rose/Bongarts/Getty Images )

Navikli su nas na velike stvari, svakog siječnja prikuju nas uz male ekrane ili natjeraju na duga putovanja da budemo uz njih uz teren.

Da, riječ je o hrvatskoj rukometnoj reprezentaciji, a situacija je tek nešto malo promijenjena ove godine, jer nažalost navijača ne smije biti u dvoranama.

No, nema sumnje da ćemo zdušno svi biti uz njih tamo do kraja siječnja kada završava svjetska smotra u Egiptu.

“Smatram da imamo dobru ekipu i da smo spremni za velike stvari, a do kuda ćemo dogurati, to ćemo vidjeti. Mi igramo za vas, vi budite uz nas”, u najavi prvenstva rekao je Domagoj Duvnjak.

Vodio nas je kapetan već do velikih stvari, no još uvijek od nje čekamo i onaj završni, najveći korak, da nas odvede do zlata na velikom natjecanju.

Baš ono što radi s Kielom iz godine u godinu, pa onda često i potrošen dođe igrati za Hrvatsku. Pa se dogodi ozljeda, ili tko zna što.

Danas je Duvnjak nikad odmorniji, nikad spremniji, a čini se i nikad motiviraniji da s Hrvatskom napravi ono što čekamo 18 godina.

“Jedna predivna sportska godina, koja je započela europskim srebrom, a završena je na najljepši mogući način,osvajanjem Lige prvaka s Kielom. Posebno me razveselila nagrada za najboljeg sportaša Hrvatske. Velika mi je čast biti u odabranom društvu dobitnika ovog lauerata. S velikom zahvalnošću i ponosom, ovu godinu ostavljam iza sebe i već se veselim prvom novom izazovu u najdražem dresu”, slikovit je u objavi na Instagramu bio Duvnjak.

A što mu onda drugo reći nego: Kapetane, povedi nas do tog zlata koje čekamo već 18 godina!

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!