SKener: Tko kaže da Dalić ne brine o našem nogometu

Blog 14. srp 20218:41 > 8:44 1 komentar
Luka Stanzl

Krznar je bio primoran podići velike dečke s plaže, da na njoj ne bi završio prije vremena.

Uzbuna u Plavim dvorima.
“Zovi te mi hitno Osršića, Petkovića, Ivanušeca i Livakovića.”
“Šefe, ne Livakovića.”
“Dobro, ali ovi moraju. Neka se odmah vrate, ma gdje bili.”

Islandski Valur ne bi Krznar nikad uzeo za pripremnu utakmicu, kolika je kvaliteta i vrijednost momčadi sa sjevernog pola.

Momčad skromnog znanja, ali hrabrog srca je u Zagrebu pokazala da se danas nije uputno zafrkavati. Momčad bez CRO reprezentativaca je također bila bolja od Valura, ali u tih 90 minuta neki su si ipak sami dali – drugi žuti. Još uvijek ne izravni crveni. Uspjeli su natjerati svog trenera da i prije početka sezone nema dileme oko početnog sastava. Ali i upozorili Krznara da ne prodaje igrače olako.

Sva sreća da je Zlatko Dalić altruist, da i te kako brine o interesima hrvatskog nogometa pa je tako za vrijeme Eura odlučio potpuno odmoriti Oršića i Ivanušeca, a Petkoviću točno dozirati minutažu. Pa su tako Dinamovi reprezentativci godišnji odmor proveli u Rovinju, doduše bez žena i djece, ali barem nisu morali luftiće i narukvice na napuhavanje nositi s plaže gore dolje.

I tako svježe, odmorne i ne jako preplanule Krznar je za put morao povesti Oršića, Petkovića i Ivanušeca. Nije samo modri strateg odahnuo, nego i neki igrači koji bi umjesto Europe vidjeli burzu u Zvonimirovoj. Jedan bljesak Luke Ivanušeca, koji je već na Euru pokazao da bi mu Dalić trebao više vjerovati bio je dostatn da svi strahovi prestanu, te da Dinamova administracija počne pripremati put u na Cipar. Iako ih je poharala korona, momčad iz Nikozije je puno, puno ozbiljini suparnik. S kojim će Krznar trebati baš velike dečke.

Modri su svoji posao obavili, podsjetivši da su oni ipak igrači kluba iz Maksimirske 128. A taj klub je spreman sebi i svojim navijačima gdjekad prirediti baš pravu zabavu. Srećom Dalić je imao razumijevanja, te tako na neki način omogućio Krznaru da ipak ne ode na plažu prije vremena.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare