Skener: Momčad ga ne prati, pa sve ide u jednom smjeru

Hrvatska 27. lis 202119:51 0 komentara
PIOTR KUCZA/FOTOPYK/NEWSPIX.PL

Istra i BSK su trebale ugasiti požar iz Beča. Dvije idelane utakmice za rehabilitaciju. Umjesto toga Damir Krznar se našao u velikom problemu

Što još Krznar treba zaribati da bi bio smijenjen? S tim me pitanjem dočekao kolega koji je ludo zaljubljen u Dinamu i koji sada stalno očekuje Dinamo iz Bjeličine i Zokijeve ere.

Lako je ljude razmaziti, a još lakše razočarati. I upravo je to ove jeseni uglavno i činio mladi Dinamov trener. Mladi po stažu vođenja momčadi. Vječni asistent Zorana Mamića, najbolj đak iz HNS-ove Akademije za trenere je protiv Istre i BSK-a iz Bijelog Brda trebao rehabilitirati momčad nakon bolnog i potpuno neočekivanog poraza u Beču protiv Rapida.

Krznar je uspio i sve one igrače koji su posljednje dvije i pol sezone bili u dobroj formi u ovom trenutku dovesti u stanje da nisu za prvu Dinamovu momčad – dobacio je drugi zagriženi Dinamov navijač.

Dinamo je klub u kojem je strpljenje, posebno u eri Zdravka Mamića, ali i prije toga uvijek imala specifičnu težinu. Dugo sam klub pratio iz neposredne blizine, na korak dva i veći su treneri morali na burzu rada zato što je momčad u jednom trenutku došla do razine da je pomak – nemoguć. Čini mi se da se na tom stupnju upravo nalazi ovaj Dinamo.

Slavni zagrebački klub nalazi se u jednoj neobičnoj situaciji. Naime, dani idu, a sve je manje izvjesno da će Zdravko Mamić sa svojim bratom Zoranom i dalje imati moć koju još uvijek posjeduju, ali ona kopni. Istina, klub vode svi njihovi uvježbani kadrovi, čak su i svlačionicu ostavili čovjeku od svog najvećeg povjerenja. No, osim momčadi, ostavili su i poruku da “proizvodnja ne smije da trpi”. A to je naravo prodaja najboljih, te pronalaženje onih koji bi to mogli postati. I uz sve to najvažniji i sveti cilj – prvenstvo se ne smije izgubiti, jer bez toga Dinamo bi ozbiljno narušio svoje akcije za budućnost.

Momčad nije homogena, s jednim od glavnih igrača ima dosta problema, a zamjene za sve one koji su otišli nisu adekvatne tako da Krznarove stalne izjave da je sve u redu i da će sve sjeti na mjesto sada ne izgledaju nimalo uvjerljivo. Momčad ga ne prati, a to onda sve vodi u jednom smjeru.

Da se razumijemo da Damir Krznar nije Gazdin čovjek od posebnog povjerenje on bi večeras spakirao kofere i tražio novi posao. Ovako, nam ne ostaje ništa drugo nego da čekamo rasplet…

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!