SKener: Klupski junaci na lomači

Blog 2. tra 202117:37 0 komentara
HNS

Izbornik i jedan od stožernih igrača momčadi tražili alibi za negledljivih sedam dana u ožujku

Dejan Lovren, lider, kapetan Zenita, beskompromisni borac obavijestio je svekoliko hrvatsko pučanstvo da su mlađi hrvatski reprezentativci došli pod sveti grb na ‘party’. Prije njega to je obznanio i izbornik Zlatko Dalić.

Najprije, bilo bi zanimljivo da su nam ti hrabri dečki obznanili koji su to igrači odlučili zafrkavati se s nacionalnim dresom. Ime, prezime, pozicija u momčadi i klub. Odgovor bi bio, ne, ne, to je naša interna stvar. Ako je interna stvar, zašto je onda završila u medijima. Frajeri ne pričaju okolo, nego riješe problem.

Dakle, kada već ne znamo o kome se radi, morali smo zaviriti u roster Hrvatske. E, sad po godinama Oršić, Budimir, Barišić nisu mladi igrači, ali vjerojatno se podrazumijevaju kao mladi, jer su među posljednjim dobili pozive u reprezentaciju.

Mislav Oršić, koji je donio Dinamu jednu od najvećih pobjeda hat-trickom Tottenhamu, koji ne zna igrati drukčije nego se boriti kao lav, da li je podbacio sa zalaganjem. Nikola Vlašić, izašao iz spartanskog drila, u kockasti dres dolazi s aureolom najboljeg igrača u Rusiji, je li tu došao na odmor. Borna Barišić je standardan u novom prvaku Škotske, tamo je dugo slavio, pa ga je možda to opilo.

Josip Brekalo igra u Wolfsburgu, zabija, asistira, možda je došao u reprezentaciju malo odahnuti od njemačkog drila. Ante Budimir je i s koronom želio trenirati u Osasuni. Zabija u La Ligi, je li kod Dalića to zaboravio? Zar mislite da bi se Dario Melnjak, koji ni sam ne zna kako je dospio do reprezentacije, usudio – ne zalagati.

Ako bi netko i mogao nešto reći o ovoj temi onda je to Luka Modrić. Vođa, koji je do Zlatne lopte došao jer nikada nije niti pomislio ‘zabušavati’. No, nakon što smo pročešljali sva tri sastava (protiv Slovenije, Cipra i Malte) došli smo do saznanja da su i stari i mladi bili – loši.

Dalić i Lovren su svoje rekli. Dalić je na potezu. Da li se netko previše zaj**bavao valjda ćemo vidjeti na popisu za Euro.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!