SKener: Liverpool se prelako odrekao Lovrena

Blog ostalo 5. ožu 202111:02 > 11:11
Clive Brunskill/Getty Images

Nije lako biti navijač Liverpoola ovih dana. Anfield je postao 'tvrđava'. Nešto slično kao Maksimir u europskim utakmica Dinama do dolaska Nenada Bjelice na klupi Plavih.

Šamara Redse tko stigne, evo stigao je i peti uzastopni domaći poraz u Premier ligi na stadionu na kojem su prethodno ostvarili 68 pobjeda.

Najlakše je ‘opalit’ Severinin i Novkovićev hit ‘ko je kriv’ i postavit to pitanje. Nema sumnje mnogi će krivnju svaliti na Jürgena Kloppa.

A što je njemački trener kriv kad na terenu nema vođu, nema igrača koji će malo poviknuti.

Kao navijač Liverpoola koji na prste jedne ruke može nabrojati utakmice koje nije gledao u posljednjih nekoliko godina, mislim da s pravom mogu postaviti pitanje na koje bi s podsmjehom i sam odgovorio posljednjih godina.

Da, moj odgovor je da ovoj momčadi nedostaje Dejan Lovren! Ne samo zbog problema koje Redsi ove sezone imaju u obrani, nego jednostavno zbog stava koji je imao na terenu.

Čovjek je bio vođa, čovjek je i danas vođa Zenita. Cjenila ga je svlačionica…

Da, nisu ga cijenili jedino navijači, ali baš danas takav jedan beskopromisni frajer treba Liverpoolu. Čovjek koji zna kako podići svlačionicu.

Pa nije bez razloga Salah blistao uz njega, pa nije bez razloga Jordan Henderson pisao pismo kada je otišao.

Danas bi takav jedan s mudima itekako dobro došao Redsima, jer dojam da samo netko treba podići glas.

Ta je momčad rutirano riješila Leipzig uz Ligi prvaka, dokaz je da mogu kad moraju. Zašto ne to ne prolazi u Premier ligi. Čini se da fali vođa, baš ono što Lovren iz godine u godinu pokazuje da je…

Šteta što su ga se tako lako na Anfieldu odrekli…