Bježi li Červar jer se boji jednog većeg debakla?

Blog 24. sij 202115:19 1 komentar
Jörg Schüler/Getty Images

Hrvatska je grubo prizemljena na Svjetskom prvenstvu u Egiptu gdje nas je pobijedila Argentina, da bi nas nakon utakmice šokirao Lino Červar iznenadnom ostavkom.

Sprdali smo se nakon remija protiv Japana kako ‘danas svi igraju rukomet’, uvjereni kako naši ‘dizelaši’ imaju prilično lagan zadatak u prva dva kruga u Egiptu na putu do četvrtfinala.

No, ispalo je da smo u pravu i danas svi igraju rukomet, pa nas jedna Argentina, koja istini za volju nije odigrala ništa posebno, riješi lagano.

Ne dohvatimo li četvrtfinale Svjetskog prvenstva, rezultat je to za koji možemo bez problema reći da je debakl.

No, dok postoji nada i Katar treba se nadi. Zato još više čudi šokantan istup hrvatskog izbornika Line Červara koji usred prvenstva, a nije mu prvi put, podnosi ostavku.

Kako nakon toga da motivira igrače, ako je to ikako mogao i do danas.

No, ne stoji li iza te Linine odluke možda još veći strah od još većeg debakla, a to bi svakako bio neodlazak na Olimpijske igre.

Naime, nas u ožujku u Francuskoj do 12. do 14. ožujku čekaju kvalifikacije za Olimpijske igre u Tokiju gdje nas uz domaćine čeka jako dobar Portugal te neugodni Tunis.

Da, prolaze dvije reprezentacije, ali trenutno i Francuska i Portugal djeluju bolje od Hrvatske, pa smo nekako dojma da Lino želi nakon prvog debakla, jer zamislite što bi tek bilo da doživi i drugi…

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare