Izbor za Auto godine 2022.: Renault Megane Conquest

Automoto 9. pro 20218:43 > 8:43
Podijeli:
Renault

Automobili u izboru za Auto godine 2022. predstavljeni su u 2021. godini i došli su na naše tržište gdje ih očekuju dobre početne pozicije.

Ovo su automobili koji donose novosti u autotržište, revolucionarna rješenja pojedinih proizvođača, najbolji u svojim kategorijama i klasama. Ovo su automobili kojima će borba za titulu Auta godine pomoći i biti potvrda njihove prednosti pred konkurencijom. Ovo su automobili koji se ističu dizajnom, tehnologijama, inovativnošću, drskošću.

Iz dana u dan na stranicama Sport Kluba predstavljat ćemo automobile koji su ušli u izbor za Auto godine, a svoj glas možete dati ovdje.

RENAULT MEGANE CONQUEST

 

Renault je vjeran svojoj koncepciji kompaktnih automoblila kao najtraženijih na europskom tržištu, ma koliko se trendovi mijenjali. Renault Megane sad već ima dosta godina, skoro pa će u školu, s obzirom da je predstavljen u Frankfurtu 2015. godine. U redizajnu je dobio nove tehnologije i razne hibridne i plug-in-hibridne izvedbe. I ono što ga vraća natrag u igru je potpuno nova izvedba nazvana Conquest. Crossover verzija koja prati trendove, dolazi u pravom trenutku za Renault i sigurno odgovara na zahtjeve kupaca. Dok naše tržište čeka E-Tech model Meganea, Conquest će zadržati kupce i dati im tehnološki napredan automobil koji djeluje nezaustavljivo! I upravo zato se našao na listi Auta godine 2022. powered by Bosch car servisi.

Sportklub

Emisiju TV Automagazin pratite na kanalima Sport Kluba premijerno svake srijede.