Youtuber dao 800 tisuća dolara za večeru s Bradyem

NFL 13. svi 202013:12 > 13:16
Podijeli:
Billie Weiss/Getty Images

Poznati američki Youtuber Logan Thirtyacre (25) pobijedio je na dobrotvornoj aukciji plativši čak 800.000 dolara kako bi mogao večerati sa zvijezdom američkog nogometa Tomom Bradyjem (42).

Legendarni quarterback je 15. travnja pokrenuo humanitarnu akciju “All In Challenge” s ciljem prikupljanja novčanih sredstava za prehranu siromašnih obitelji pogođenih pandemijom COVID-19.

‘All In Challenge’ koji je osvojio Thirtyacre uključuje ulaznice za prvu Bradyjevu utakmicu ​​s novom ekipom Tampa Bay Buccaneers, njegov dres kao i večeru.

Bio sam spreman platiti do dva milijuna dolara,” kazao je Thirtyacre za TMZ Sports.

“Jedva čekam kako bi upoznao jednog od svojih idola,” dodao je mladić koji je sakupio bogatstvo na svojim lutkarskim scenama koje su zasnovane na arkadnoj igri Super Mario Brothers.

Povezano

Brady je najuspješniji NFL ‘quarterback’ svih vremena. Tijekom dosadašnje 20-godišnje karijere u NFL-u, Brady je s New England Patriotsima, pod vodstvom trenera hrvatskog podrijetla Billa Belichicka, osvojio šest naslova prvaka, četiri puta bio proglašavan najboljim igračem Super Bowla, a još triput je osvajao trofej za najkorisnijeg igrača u sezoni.

Sredinom ožujka je postao novi igrač Tampa Bay Buccaneersa.