Kyrgios, tko si ti da bilo kome držiš lekcije?!

Neven Cvijanović 29. lip 202015:59 > 16:05
Clive Brunskill/Getty Images

Tko si ti, jeb*** Nick Kyrgios da bilo kome držiš prodike? Tebe se poznaje samo po glupostima koje si napravio na gotovo svakom turniru na kojem si nastupio, a sad si uzimaš za pravo držati moralne lekcije

U posljednje vrijeme teza paralelnog svemira često se provlači mojim mislima. Gotovo sve je moguće, što je dobro danas je zlo, tko nekad “bi gori, danas je doli”. No, da skratim priču, moram vas pitati, bez pretjeranog filozofiranja i, ponovno mi oprostite, ako je pitanje za neke od vas pregrubo: otkad je Nick Kyrgios postao moralna vertikala i zašto je ta spodoba toliko važna!?

Čitam vijesti na našim internetskim stranicama, te kako se čini, australski tenisač kritizira Alexandra Zvereva jer je izišao s društvom u provod. Kao prvo, je li mu to zabranjeno zakonom? Nije, jer je samo dobio preporuku da se kloni ugroženih skupina. A zatim, puno važnije, tko si ti, jeb*** Nick Kyrgios da bilo kome držiš lekcije? Tebe se poznaje samo po glupostima koje si napravio na gotovo svakom turniru na kojem si nastupio, a sad si uzimaš za pravo držati moralne lekcije. Nakon zadarskog turnira napao si Novaka Đokovića, a s njim ne možeš u istu rečenicu. Ovaj je svijet definitivno otišao u kvragu kad si likovi poput Nicka Kyrgiosa dopuštaju prozivati sve I svakoga!

Reuters, Marko Djurica

Razmislio bi da je tako nešto na društvenim mrežama napisao netko od tenisača koji su društveno odgovorni. Stan Wawrinka se javio s kritikom koja je definitivno na mjestu, napisao da možda nije vrijeme za potpuno otvaranje. Moram priznati da se ne slažem s tom tezom, ali u redu je. Sve što je provukao u nekoliko rečenica definitivno stoji, I što je možda još I važnjie, dolazi od čovjeka koji je, u svakom pogledu, uzoran sportaš. Sve što je Stan Wawrinka, Nick Kyrgios definitivno nije. U ovo doba skuplja bodove kod svojega stada kritizirajući jednog Novaka Đokovića I Alexandra Zvereva. Nijemac definitivno nije u istom rangu kao Nole, ali za razliku od Kyrgiosa barem se odazvao na njegovu inicijativu I pokušao nešto napraviti.

Hector Vivas/Getty Images

Ljudi, molim vas, ajmo skratiti ovu priču, dozvolite mi da u potpunosti privatiziriam kanal i kažem ono što u stvari mislim. Znam da je nepristojno, znam da je nešto što ne bih volio da moj sin pročita, ali moram to reći. Kyrgios, od**** tko si ti da nam držiš prodike!

Eto ga, sad mi je lakše!