Gorica predstavila novog trenera: ‘Vjerujem u ovu momčad!’

Hrvatska 18. ožu 202414:15 0 komentara
HNK Gorica

Rajko Vidović (49) od danas je i službeno novi glavni trener Gorice, a suradnja je dogovorena do ljeta 2025. godine.

Vidović je u trenerskoj karijeri vodio Dugo Selo, Maksimir, Trnje, Lučko i Sesvete dok je posljednji angažman imao u Kustošiji.

Mogu reći da dosta poznajem Goricu, pratim HNL i često sam dolazio na utakmice u Veliku Goricu. Smatram da je riječ o kvalitetnoj momčadi koja je imala peha, ali normalno je da se takve stvari događaju, da dolazi i do pada forme. Međutim, vjerujem u ovu momčad jer su to dečki koji su ranije pobjeđivali Dinamo, Hajduk, Rijeku, Osijek… I sigurno nisu zaboravili igrati. Sada je potrebno da uložimo dodatne napore i uz pošten i kvalitetan rad vratimo Goricu na put na kojem je bila”, rekao je Vidović.

Prvi trening Vidović će održati sutra.

Dečki su pokazali jaki karakter u Puli jer nije lako vratiti se nakon negativne serije. Odigrali su korektnu utakmicu, možda nogomet nije bio najljepši, ali bili su disciplinirani, pravovremeni i na kraju uzeli bod. Dali smo slobodan dan nakon puta, sutra ćemo se okupiti u 16 sati, a u subotu ćemo odigrati prijateljsku utakmicu s Mariborom u Sloveniji. Ne smijemo previše opteretiti ekipu, ali moramo se dobro pripremiti za završnicu prvenstva da probamo uzeti bodova što je više moguće”, dodao je.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!