Izvor: Getty Images / Tom Pennington

Uvjeti korištenja

DOBRO DOŠLI NA SPORT KLUB PORTAL

Korištenjem bilo kojeg dijela "Sport Klub" portala prihvaćate sva aktualna uvjete korištenja. Korisnici su dužni redovno čitati pravila korištenja, stoga se smatra kako su korisnici kontinuiranim korištenjem "Sport Klub" portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati sa aktualnim uvjetima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti.

OSOBNA, AUTORSKA I DRUGA PRAVA

Sadržaj objavljen u okviru "Sport Klub" portala se ne smije reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka "Sport Klub" portala, ili na bilo koji način kojim se može prouzrokovati šteta "Sport Klub" portalu ili bilo kojem trećem licu u skladu sa propisima.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na "Sport Klub" portalu povrjeđuje vaše osobno, autorsko ili drugo pravo ili interes možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biti će uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

LINKOVI NA DRUGE WEB STRANICE I OGLAŠIVAČI

"Sport Klub" sadržaje objavljuje u dobroj namjeri. Sve sadržaje u okviru "Sport Klub" portala koristite na vlastitu odgovornost i "Sport Klub" se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem. U okviru "Sport Klub" portala nalaze se vlastiti sadržaji, sadržaj partnera i oglašivača, besplatni sadržaji i linkovi na vanjske stranice, kao i veza do drugih Internet stranica kreiranih od strane trećih lica (linkova) koje će se, kada god je to moguće, kao takve označavati. "Sport Klub" portal nema nadzor nad navedenim podacima i informacijama ili drugim Internet stranicama te se u potpunosti odriče svake odgovornosti vezane za sadržaj na Internet stranicama kreiranim od strane trećih lica.

"Sport Klub" nije odgovoran za sadržaj stranica oglašivača u okviru portala kao ni za bilo kakvu štetu nastalu reklamiranjem na "Sport Klub" portalu. Poslovni odnos između oglašivača i korisnika "Sport Klub" portala i izvan portala isključivo se zasniva na poslovnom dogovoru oglašivača i korisnika te "Sport Klub" nije odgovoran za bilo kakvu moguću štetu proizašlu iz takvog poslovnog odnosa.

Pristup "Sport Klub" portalu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kojeg uzrasta, osim ako uz određeni sadržaj nije navedeno drugačije.

POŠTOVANI ČITATELJI MOLINO VAS DA PRIJE PISANJA KOMENTARA PROČITATE SLIJEDEĆE UPUTE:

Obavezno je popuniti polja označena zvjezdicom. Redakcija "Sport Klub" portala zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni i nema obavezu obrazlaganja odluka s tim u vezi.

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promoviranje drugih stranica putem linkova. Komentari u kojima nam skrećete pažnju na tekstualne, tehničke i druge propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici "Sport Klub" portala.

Komentare i prijedloge u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao ni komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, odnosno nisu stavovi redakcije "Sport Klub" portala.

IZMJENE UVJETA KORIŠTENJA

"Sport Klub" portal zadržava pravo da bez najave povremeno promjeni ili prilagodi pravila. O važnim promjenama i dopunama "Sport Klub" portal može obavijestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem na portalu.

Korištenjem bilo kojeg sadržaja na "Sport Klub" portalu se smatra da ste upoznati sa najnovijim pravilima.

Loading...