Tenis

12.02.2020 | 14.49

Najbizarniji uvod u meč, majke su djeci prekrivale oči!

Autor

Uvodi u mečeve na WTA turniru u St. Peterburgu, blago rečeno, vrlo su neobični. Ako skinemo rukavice - možemo ustvrditi da su zamišljeni na granici bizarnosti i perverzije! Pogledajte samo jedan primjer...

sportklub

Gornji videozapis traje nešto više od 3 minute, ali vrijedi ga pogledati!

Njega donosimo s početka jučerašnjeg meča Belgijke Alison van Uytvanck i Francuskinje Mladenović. Sve je započelo fantastičnim ligh-showom.

Ali, to je bio tek uvod u neobičnu predstavu. Zatim su dvije djevojke, pored terena, počele izvoditi plesne akrobacije s reketima. Točka je potrajala neko vrijeme, da bi još dvije djevojke završi dio odradile u tunelu za izlazak igračica na teren:

sportklub

Sve ja okrunjeno apsolutno bizarnim pojavljivanjem Alison van Uytvanck. Sakrivena iz okretnog panoa, zaokrenuta je prema kameri, a u toj situaciji ostala je i sama pomalo zatečena.

Ipak, prvi dojam koji je ostavio njen zatečeni izraz lica bio je sjajan šlagvort vjerojatno najčudnijeg predstavljanja koje je viđeno u povijesti tenisa.

sportklub

Kuloari pričaju da su u tim trenucima majke na porodiljnom dopustu pohitale djeci prekriti oči.

No, bizarnostima nije bio kraj, dapače:

sportkl

Tenisačica je na teren 'sprovedena' u pratnji, bolje reći, uz prethodnicu prilično razgolićene hostese odjevene tek u bikini i - ljudski elektronički pano!?

Pogledajte i sami gornji snimak zaslona, u videozapisu ćete taj trenutak pronaći na oko 2:30.

Komentari (0)

Komentar je uspješno poslan.

Slanje komentara nije uspjelo.

Neispravan kod, pokušajte ponovo

* Sva polja su obavezna

Loading...