Tenis

31.07.2020 | 08.57 > 09:03

Čakovec danas ugošćuje jaki teniski turnir Punčec Open

Autor

Grad na sjeveru Hrvatske bit će poprište jakog turnira iz HTS-ovog kalendara

Mečevima prvog kola u pojedinačnoj konkurenciji u petak će u 9:30 započeti novo izdanje teniskog turnira Punčec Open, seniorskog turnira iz kalendara HTS-a, koji  je svoju premijeru imao još 1992. godine.

Nagradni fond turnira iznosi 15.000 kuna od čega će tenisačima pripasti 10.000, a igračicama 5.000 kuna. Organizatori turnira ove godine posebno mogu biti zadovoljni listom prijava u konkurenciji tenisača.

'Zbog situacije vezane uz COVID-19 velik se broj naših igrača priprema za nastavak sezone u Hrvatskoj, pa su tako mnogi odlučili igrati u Čakovcu. Imamo čak petoricu igrača s ATP bodovima – Duju Kekeza, Domagoja Bilješka, Alena Rogića Hadžalića, Austrijanca Filipa Misolica i Nijemca Tima Hegera, četvoricu s ITF bodovima – Josipa Krstanovića, Roka Horvata, Filipa Marića i Božu Baruna uz ukupno čak sedam igrača među prvih 10 na rang-listi HTS-a' - zadovoljno će direktor turnira Bojan Ružić uz dodatak da će u glavnom ždrijebu igrati 48 tenisača, a 16 ih je igralo u kvalifikacijama.

'Ne smijem zaboraviti niti činjenicu da će na turniru zaigrati svi naši najbolji juniori – Dino Prižmić, Mili Poljičak, Ivan Karlo Ban, Luka Mikrut….U ženskoj ćemo konkurenciji imati 11 igračica, a prvo je ime Antonia Ružić' – zaključuje direktor turnira.

Ulaz na mečeve je besplatan, a svim ljubiteljima tenisa ovo je prilika da na djelu vide neke od naših najperspektivnijih igrača.

Komentari (0)

Komentar je uspješno poslan.

Slanje komentara nije uspjelo.

Neispravan kod, pokušajte ponovo

* Sva polja su obavezna

Loading...