Čilić protiv neugodnog Srbina, na terenu Rafa i Roger

Indian Wells 10. ožu 201914:03 > 14:18
Quinn Rooney/Getty Images

Danas su na rasporedu mečevi drugog i trećeg kola Indian Wellsa, u muškoj i ženskoj konkurenciji. Od hrvatskih igrača/ica danas na terene izlaze Marin Čilić, Daria Jurak i Mate Pavić.

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić danas započinje svoj put na Masters 1000 turniru u kalifornijskom Indian Wellsu, a protivnik u 2. kolu mu je srpski tenisač Dušan Lajović. 

Meč je predviđen kao drugi na terenu broj 3, a početak dvoboja se očekuje oko 20:30 sati, odmah nakon meča Elise Mertens i Qiang Wang.

Od ostalih hrvatskih predstavnika/ca danas na teren još izlaze Daria Jurak i Mate Pavić u konkurenciji parova.

Jurak će u paru s Rumunjkom Ioanom Olaru igrati protiv Flipkens i Larsson, a taj meč je na rasporedu kao treći na terenu broj 5. Početak meča se ne očekuje prije 22:00 sata.

Mate Pavić će u paru s Austrijancem Oliverom Marachom igrati protiv Cecchinata i Seppija, a dvoboj je na rasporedu kao drugi na terenu broj 9, a početak se očekuje oko 21:00 sati.

Mark Kolbe, Getty Images

Od ostalih mečeva izdvojimo nastup druge nositeljice Simone Halep, koja će u prvom meču dana na centralnom terenu igrati protiv Kateryne Kozlove (19:00). 

Legendarni Švicarac Roger Federer igra na centralnom terenu poslije Halep i Kozlove, a njegov protivnik u 2. kolu je Nijemac Peter Gojowczyk.

Bogati dan na centralnom terenu nastavljaju Serena Williams i Rafael Nadal. Williams će igrati treći meč dana protiv Španjolke Garbine Muguruze, a nakon toga slijedi dvoboj Nadala i Amerikanca Jareda Donaldsona.