Veron upitao: Zašto nema Icardija?

Vijesti 23. lip 201821:23 > 21:45
Chris McGrath/Getty Images

Juan Sebastian Veron, bivši reprezentativac Argentine kritizirao je odluku izbornika argentinske vrste, Jorgea Sampaolija da na SP ne povede napadača Intera, Mauricija Icardija.

Icardi je protekle sezone u dresu Intera postigao 29 golova, međutim nije se našao na popisu izbornika Sampaolija. Prema nekim informacijama, Icardi navodno nije u dobrim odnosima s Leom Messijem, pa je upravo to i razlog zašto se u ovom trenutku ne nalazi na prvenstvu u Rusiji.

Argentina je i bez Icardija, barem na papiru, snažna u napadu, no neriješen rezultat s Islandom i težak poraz protiv Hrvatske neke poznate nogometaše u Argentini naveli su da otvoreno kritiziraju izbornika i postave pitanje zašto Icardi nije pozvan. Jedan od tih nogometaša je Juan Sebastian Veron.

Kada niste dio reprezentacije teško je prosuđivati o njegovom nepozivanju na Svjetsko prvenstvo. Volio bih biti u Sampaolijevoj glavi. Pitam se zašto je netko tko je zabio toliko golova za Inter, netko tko nije igrač starije generacije, izostao s popisa za Rusiju? On postiže mnogo golova, samo na osnovu efikasnosti morao se naći na izbornikovom popisu,” kazao je Veron.

Nekadašnji veznjak Sampdorije, Parme, Manchester Uniteda i Chelseaja također se pita što se događa s Messijem.

Situacija nije jednostavna, no moram se nadati da će Argentina proći u osminu finala. Što se dogodilo s Messijem? To samo on zna. Nadam se da će znati povući momčad i da će ga oni pratiti. Jedan igrač ne može sve preuzeti na sebe.

Argentina će u posljednjem kolu igrati protiv Nigerije, no ovisiti će i o rezultatu Islanda protiv Hrvatske koja je već osigurala prolaz dalje.