Deschamps: Griezmanna boli skočni zglob, ali igrat će

Vijesti 20. lip 201821:53 > 21:54
Claudio Villa/Getty Images

Izbornik francuske reprezentacije Didier Deschamps otkrio je medijima da ofanzivac "Tricolora" Antoine Griezmann ima problema sa ozljedom skočnog zgloba, ali da će biti u sastavu tima u susretu drugog kola na Svjetskom prvenstvu, koji Francuzi igraju sa reprezentacijom Perua.

Francuska je u prvom susretu bila bolja od Australije 2:1 u dosta slaboj utakmici, a Griezmann je bio strijelac prvog gola, koji je dosuđen nakon upotrebe VAR tehnologije.

Napadač Atletico Madrida zamijenjen je na tom susretu poslije sat vremena igre, a pri izlasku sa terena nije bio naročito zadovoljan izmjenom.

Francuska u Ekaterinburgu u četvrtak igra sa Peruom, a 49-godišnji Deschamps govorio je o odluci da zamijeni Griezmanna:

Antoine je sada dobro. Poslije susreta gležanj mu je otekao, ali je potom mogao trenirati uobičajeno. Nije bio u najboljem stanju tijekom susreta, imao je teške noge. Kada je postigao gol, izveo sam ga iz igre kako bismo dobili dodatnu energiju, koju on tada nije mogao pružiti. Ta izmjena nije utjecala na igru“, rekao je Deschamps.