Split Seawolves
Ostalo 06.02.2017 | 13:37

Američki nogomet u Hrvatskoj: Split Seawolves

Autor

Američki nogomet postaje sve popularniji sport u Hrvatskoj ne samo za gledanje već i za igranje. Postoji nekoliko klubova u Hrvatskoj među kojima izdvajamo Split Seawolves, koji su 2016. godine osvojili naslov prvaka HFL lige.

Split SeaWolves (Morski vukovi) klub američkog nogometa nastao u Splitu 7. ožujka 2008. gdje je održana osnivačka skupština na kojoj je usvojen statut i ime kluba Sea Wolves Split.

Morski vukovi s treninzima su počeli 19.1. nakon zimske stanke od dva tjedna, s obzirom da kao klub rade po principu cjelogodišnjeg trenažnog procesa.

Split Seawolves primaju nove članove svaki utorak i četvrtak u 21h na terenima gradskog kotara Mertojak, a pozvani su svi bez obzira na dob i spol. 

Morski vukovi u sklopu kluba imaju i juniorsku i žensku momčad koja je za sada bazirana na flag footballu, ali i jedni i drugi se žele okušati i u tackle verziji što ih čini jako zadovoljnima.

youtube

Alabami NCAA titula u sjajnom dvoboju u Atlanti

Autor

Alabami NCAA titula u sjajnom dvoboju u Atlanti

Sveučilišna ekipa Alabame u nevjerojatnoj utakmici na "Mercedes Benz" stadionu u Atlanti, pobijedila je poslije produžetaka Georgiju sa 26:23 i peti put u povijesti postala NCAA prvak u američkom nogometu.

Prvi međunarodni kamp američkog nogometa u Hrvatskoj

Autor

Prvi međunarodni kamp američkog nogometa u Hrvatskoj

Od 05.08-07.08 u Dugopolju na stadionu Hrvatskih vitezova se održava prvi međunarodni kamp američkog nogometa.
Loading...