Ostalo

17.10.2020 | 17.29 > 17:34

Cernogoraz: Vrhunski predavači jamac uspjeha sajma

Autor

Nastavak sportskog vikenda u Poreču donio je još uzbudljivog sadržaja jer je uz nastavak sajma i konferencije održan i niz zanimljivih sportskih prezentacija i natjecanja.

Dan je počeo Run Croatia utrkama na 5 i 10 kilometara, zatim je održana prva utakmica hrvatske Dodgeball muške lige, otvoreno je Balkan Throwdown natjecanje u crossfitu, počeo je flying disc turnir, predstavljene su kategorijske body building skupine za muškarce i žene, a vratio se i Red Bull BMX tim sa svojim akrobatskim nastupom.

sportklub

Trend zanimljivih konferencijskih predavanja nastavili su državni tajnik za sport Tomislav Družak, predsjednik HKS-a Stojko Vranković, zlatni olimpijac Giovanni Cernogoraz kao gost iznenađenja, šahovski velemajstor Alojzije Janković i na kraju legendarni TV voditelj i komentator Božo Sušec na čijem je predavanju prigodno obilježena trideseta obljetnica nogometne utakmice Hrvatska - SAD koju je upravo on komentirao.

Sport Fest

sport klub

Sport Fest

Sport Fest završava u nedjelju 18.10. tako da svi zainteresirani posjetitelji još uvijek imaju vremena posjetiti sajam s mnogo zanimljivih izlagača koji nude interaktivne i inovativne sadržaje. Organizatori podsjećaju kako su parking u sklopu Valamar Diamant Resorta i posjeta sajmu besplatni.

Sport Fest

sport klub

Sport Fest

Komentari (0)

Komentar je uspješno poslan.

Slanje komentara nije uspjelo.

Neispravan kod, pokušajte ponovo

* Sva polja su obavezna

Loading...