Ostalo

16.10.2020 | 18.11 > 18:14

Otvoreno četvrto izdanje Sport Festa

U petak je u porečkoj Valamar Diamant Event & Sport dvorani, uz prisutnost brojnih uzvanika, gostiju i predstavnika medija, svečano otvoren Sport Fest 2020.

Sport Fest

Tom prilikom se okupljenima obratio izvršni direktor Sport Festa Alan Balen i predstavio bogat sadržaj ovog sportskog vikenda. Otvorenje je zaključio gradonačelnik g. Loris Peršurić koji je tom prigodom naglasio kako se Poreč kao grad događaja i sporta posebno u ovakvoj specifičnoj godini veseli Sport Festu.

Nakon otvorenja, a prije početka konferencije dodijeljene su i JUMP nagrade za pojedince i organizacije iz svih društvenih sfera koji svojim radom i projektima promiču i poboljšavaju sport. Pobjednici u 8 kategorija bili su:

GRAD SPORTA – Grad Poreč

NOVO NORMALNO - SEHA liga

SPORTSKI MARKETING – NK Osijek

INOVACIJE U SPORTU – "Fit&fun mini trampolin"

SPORTSKI DOGAĐAJ – Vatrogasci Zagreb, Firefighter Stair Challenge

DRUŠTVENO ODGOVORNO POSLOVANJE – HandbALL IN

SPORT ONLINE – KK Zadar

SPORTSKI TURIZAM – Sportsko rekreativna udruga Hakl na Taksiju

Sport Fest

Prvi govornik konferencije bio je predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša, zatim proslavljeni vaterpolo izbornik g. Ratko Rudić te putem online predavanja trener NK Osijeka, g. Nenad Bjelica. Drugio dio konferencije zaokružili su predsjednik Hrvatskog gimnastičkog saveza g. Marijo Možnik, Sara Kolak, Igor Blažinčić, Juraj Šebalj i Ivan Katanušić.

Na sajamskom dijelu predstavilo se nekoliko saveza, klubova, proizvođača sportske opreme i sportskih inovatora sa zanimljivim i interaktivnim sadržajem. Veliko zanimanje izazvalo je predstavljanje hrvatske VR igre Summer Sports na štandu Hrvatskog olimpijskog odbora u kojoj igrači mogu postati virtualni olimpijci u nekoliko disciplina pa je tako i Sara Kolak isprobala virtualno bacanje koplja.

Također su otvorene i tri izložbe:
Hrvatski sportski muzej - Franjo Bučar
Nik Titanik - sportske karikature
Filip Peraić - James Harden Illustrated

Drugi dan Sport Festa, 17.10. donosi još više uzbuđenja uz nastavak sajma i konferencije, Run Croatia utrke na 5 i 10 kilometara, dodgeball, flying disc i Red Bull BMX akrobacije koji su već poznati i iznimno popularni kod domaće publike.

Sport Fest završava u nedjelju 18.10. u 17h što svim zainteresiranim fanovima sporta daje dovoljno vremena da, s obzirom na uvjete i mjere, posjete ovaj jedinstveni događaj na odgovoran način. Organizatori podsjećaju kako su parking u sklopu Valamar Diamant Resorta i posjeta sajamskom dijelu Sport Festa besplatni.

IZVOR: Komunikator.hr

Komentari (0)

Komentar je uspješno poslan.

Slanje komentara nije uspjelo.

Neispravan kod, pokušajte ponovo

* Sva polja su obavezna

Odličan završetak Sport Festa

Autor

Odličan završetak Sport Festa

Odličan završetak Sport Festa

Također, organizatori se nakon ovog specifičnog izdanja vesele sljedećoj godini i jubilarnom petom izdanju za koje su već počele pripreme kako bi program i sadržaj bili na još višoj razini.

Cernogoraz: Vrhunski predavači jamac uspjeha sajma

Autor

Cernogoraz: Vrhunski predavači jamac uspjeha sajma

Cernogoraz: Vrhunski predavači jamac uspjeha sajma

Nastavak sportskog vikenda u Poreču donio je još uzbudljivog sadržaja jer je uz nastavak sajma i konferencije održan i niz zanimljivih sportskih prezentacija i natjecanja.

Počinje SPORT FEST: Poreč postaje glavni sportski grad

Počinje SPORT FEST: Poreč postaje glavni sportski grad

Počinje SPORT FEST: Poreč postaje glavni sportski grad

Više od 20 predavača podijelit će iskustvo iz sportske industrije, a neka od imena su Goran Ivanišević, Vlado Šola, Ratko Rudić...

Sport Fest - vjerni sportu!

Sport Fest - vjerni sportu!

Sport Fest - vjerni sportu!

U Zagrebu je predstavljeno četvrto izdanje vodeće sportske konferencije sajma u regiji.
Loading...