Ostalo

16.09.2020 | 13.59 > 14:04

Sport Fest - vjerni sportu!

U Zagrebu je predstavljeno četvrto izdanje vodeće sportske konferencije sajma u regiji.

sportfest

U srijedu je u zagrebačkoj „Ludoj kućinajavljeno četvrto izdanje Sport Festa, vodećeg regionalnog sportskog sajma i konferencije. Sport Fest se od 16. do 18.10.2020. već treći put vraća u porečku dvoranu Žatika, a glavna poruka Sport Festa ove godine je „Vjerni sportu!zbog očiglednih razloga i zbog podrške koja je potrebna cijeloj sportskoj industriji u svim njenim segmentima i na svim razinama.

Kao i svake godine, organizatori su najavili iznimno zanimljiv konferencijski dio na kojem će proslavljeni sportaši, treneri i drugi koji žive i rade uz sport predstaviti najaktualnije teme i podijeliti svoja jedinstvena iskustva. Među njima će biti Nenad Bjelica, Vlado Šola, Stojko Vranković, Zlatko Mateša, Ratko Rudić, Goran Ivanišević, Marijo Možnik i mnogi drugi. Sajamski dio će također donijeti predstavljanje opreme, prehrane i trendova, a u „aktivno-zabavnomdijelu održat će se utrka u organizaciji Run Croatia, BMX jam, body building natjecanje i interaktivne prezentacije boksa, lacrossa, crossfita, stolnog tenisa i još mnogo toga! Zahvaljujući kontinuiranoj podršci grada Poreča, Valamar Riviere te ostalih pokrovitelja i partnera sajamski dio događaja će i ove godine biti besplatan za sve posjetitelje.

sportfest

Alan Balen, izvršni direktor projekta, naglasio je: „Očito je kako prvo moramo naglasiti da smo organizaciji pristupili s još većim angažmanom i s još više ljudi, da kontinuirano pratimo relevantne epidemiološke vijesti i naputke, a sve to kako bi maksimalno odgovorno održali još jedan uspješan Sport Fest u Poreču. Odlične brojke od prošle godine s više od 5.000 posjetitelja, tridesetak predavača i preko 70 izlagača motiviraju nas i obvezuju na maksimalni angažman. Zahvaljujem se svima na predanim pripremama, a veliko hvala i svim partnerima, predavačima i izlagačima koji shvaćaju značaj ovogodišnjeg događaja i koji nas prate i podržavaju. I ove godine pripremamo zanimljiv i raznovrstan sadržaj za sve profile i uzraste posjetitelja. Dodatna potvrda toga je i lokacija našeg današnjeg druženja jer s odličnom ekipom „Lude kućesurađujemo i u Poreču gdje će u se večernjem programu ponovno održavati njihove predstave. Još jednom pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže i da zajedno ostanemo vjerni sportu!

sportklub

Velikom broju nazočnih obratila se zamjenica gradonačelnika Poreča Nadia Štifanić Dobrilović te istaknula kako se u gradu domaćinu s veseljem očekuje Sport Fest, a da se ona kao sportašica posebno veseli Run Croatia utrkama na kojima će sudjelovati kao i prošle godine. Od velikog broja poznatih sportaša u publici, voditelj Drago Ćosić održao je i kratki intervju s Vladom Šolom i Marijom Možnikom koji su se osvrnuli na stanje u rukometu i gimnastici i iznijeli svoja očekivanja budućeg razvoja događaja. Ujedno su kratko najavili i svojea predavanja koja će održati na konferencijskom dijelu događanja u Poreču.

Kako bi se što bolje prikazala raznolikost Sport Festa, zanimljiv nastup imao je komičar Danko Adžić, Augustin Viličnik, “najfit Hrvat” za 2018., 2019. i 2020. g. održao je sa svojim timom crossfit prezentacija te je na kraju prikazan kraći trening Ive Morandini i Ivane Kukić na mini trampolinima.

sportfest

Komentari (0)

Komentar je uspješno poslan.

Slanje komentara nije uspjelo.

Neispravan kod, pokušajte ponovo

* Sva polja su obavezna

Spektakularni završetak Sport Festa

Autor

Spektakularni završetak Sport Festa

Spektakularni završetak Sport Festa

Sport Fest, najveći regionalni sajam i konferencija sporta, za treći i zadnji dan ostavio je adrenalinska uzbuđenja. Uz završna natjecanja u nekoliko sportskih disciplina, održan je i posebni dio programa nazvan 'Sport Fest na krilima'.

Sport Fest: Sinkovići, Dalić, Beusan - poučni savjeti

Autor

Sport Fest: Sinkovići, Dalić, Beusan - poučni savjeti

Sport Fest: Sinkovići, Dalić, Beusan - poučni savjeti

- Cilj ovog festivala je okupiti cijelu sportsku industriju, ideja je povezati sve sportaše i rekreativce, klubove i saveze ali i cijelu sportsku poslovnu zajednicu. Vjerujem da smo u tome uspjeli poručio je organizator Alen Balen

Veliki sportski vikend još bolji uz bogati sadržaj

Autor

Veliki sportski vikend još bolji uz bogati sadržaj

Veliki sportski vikend još bolji uz bogati sadržaj

Treće izdanje Sport Festa, prvog hrvatskog i najvećeg regionalnog sportskog sajma i konferencije koji se i ove godine održava u Poreču od 4. do 6.10.2019., svim posjetiteljima i sudionicima donijet će još više uzbuđenja!

Predstavljeno treće izdanje Sport Festa

Autor

Predstavljeno treće izdanje Sport Festa

Predstavljeno treće izdanje Sport Festa

U srijedu je u kazalištu Luda kuća predstavljeno treće izdanje Sport Festa, prvog hrvatskog i najvećeg regionalnog sportskog sajma i konferencije. Nakon vrlo uspješne premijere u Poreču prošle godine, Sport Fest se od 4. do 6.10.2019. vraća u dvoranu Žatika.
Loading...