Nogomet

11.09.2019 | 18.05

Arda Turan dobio 32 mjeseca uvjetnog zatvora

Autor

Arda Turan odavno na nogometnom travnjaku nije pružio partiju dostojnu svog "renomea". Umjesto toga, turski nogometaš srlja iz problema u problem.

arda turan

sportklub

Turan je i dalje član Barcelone, ali je već neko vrijeme na posudbi u Bašakšehiru, a upravo u Turskoj je napravio glupost zbog koje mu je sada izrečena kazna.

Naime, 32-godišnji nogometaš se prošle godine potukao sa turskim pjevačem Berkayjem Sahinom, a upravo je pjevač tada izvukao deblji kraj s obzirom da mu je slomljen nos.

Međutim to nije bilo sve od Arde Turana. On se potom pojavio u bolnici u kojoj se Sahinu ukazivala pomoć i pucao iz pištolja - u pod.

Sada je zbog spomenutog incidenta i osuđen.

Točnije, Arda Turan je osuđen na kaznu uvjetnog zatvora u trajanju od 2 godine i osam mjeseci zbog korištenja vatrenog oružja radi izazivanja panike, ilegalnog posjedovanja oružja i namjernog nanošenja povreda.

Ipak, turski nogometaš neće ići u zatvor ukoliko u narednih pet godina ne napravi novo kazneno djelo.

Arda Turan

Getty Images/Aitor Alcalde

Zbog incidenta sa Sahinom, Bašakšehir je već kaznio Ardu Turana sa oko 400 000 eura.

Kako su u listopadu prošle godine pisali turski mediji, Arda Turan se "nepristojno nabacivao" Sahinovoj supruzi u jednom eminentnom noćnom klubu u Istanbulu, da bi potom došlo i do tuče između dva muškarca. Navodno je Arda Turan napao Berkayja Sahina.

Također, navodno je Turan u bolnicu stigao kako bi "molio za oprost", ali je ubrzo došlo do pucnja...

Treba dodati da je sud u Turskoj oslobio Turana otpužbi za seksualno uznemiravanje supruge Berkayja Sahina, Ozlem Ade Sahin.

Komentari (0)

Komentar je uspješno poslan.

Slanje komentara nije uspjelo.

Neispravan kod, pokušajte ponovo

* Sva polja su obavezna

Turanovi grijesi - uznemiravanje, oružje, nasilje...

Autor

Turanovi grijesi - uznemiravanje, oružje, nasilje...

Turanovi grijesi - uznemiravanje, oružje, nasilje...

Igrač Barcelone na posudbi u Bašakšehiru Arda Turan napravio je veliki incident u jednom noćnom klubu u Istanbulu kada je nanio lakše tjelesne ozljede poznatom turskom pop pjevaču Berkaju Šahinu. Reagirao je i turski tužilac, pa je protiv Arde Turana podnijeta optužnica po više točaka.

Mahao pištoljem, lomio kosti i sad mu prijeti zatvor

Autor

Mahao pištoljem, lomio kosti i sad mu prijeti zatvor

Mahao pištoljem, lomio kosti i sad mu prijeti zatvor

Tursko tužiteljstvo predložilo je 12-godišnju zatvorsku kaznu za Barceloninog veznjaka zbog tučnjave u noćnom klubu s jednim poznatim pjevačem, kojemu je pritom navodno slomio nos.

Turan: Sretan sam u Barci

Autor

Turan: Sretan sam u Barci

Turan: Sretan sam u Barci

Turski reprezentativac Arda Turan rekao je da je sretan u Barceloni i namjerava do kraja odraditi ugovor potpisan do 2020. godine
Loading...