Getty Images / Christopher Lee
Nogomet 06.11.2018 | 19:40

Ibra: Galliani je obećao da me neće prodati, ali...

Autor

U ovoj vijesti

AC Milan

Švedskog napadača Zlatana Ibrahimovića u posljednje vrijeme često povezuju s Milanom i najavljuju da bi se mogao vratiti u taj talijanski klub. Slavni nogometaš je za Rossonere već igrao od 2010. do 2012. godine, a sada je objasnio i zašto je morao otići sa "San Sira".

Zlatan Ibrahimović

Claudio Villa, Getty Images Sport

Zlatan Ibrahimović

Ofanzivac LA Galaxyja je završio sezonu u MLS-prvenstvu, pošto se franšiza iz Californije nije uspjela plasirati u playoff. Za Ibru sada predstoji period bez nogometa, pošto nova sezona u MLS-u kreće tek u ožujku. Do tada ga mediji povezuju s mnogim klubovima, na prvom mjestu s Milanom, iz kojeg je 2012. godine pod pritiskom morao otići. 

Ibrahimovićev glavni protivnik u Milanu je bio dugogodišnji izvršni direktor crveno-crnih Adriano Galliani. 

"Galliani mi je rekao: Ne brini Zlatane, nećemo te prodati. Poslije nekoliko tjedana, bio sam u svom domu, vratio sam se sa jet-skija, kada sam vidio da imam pet propuštenih poziva od agenta Mina Raiole. Rekao mi je: Leonardo će te nazvati. Onda sam shvatio da govori o sportskom direktoru PSG-a. Rekao sam da neću odgovoriti i da mi je Galliani obećao da neće biti prodaje. Mino mi je tada rekao: Znam, ali prodali su te svejedno", napisao je Ibrahimović u svojoj novoj knjizi. 

Da li će poslije novih Ibrinih riječi i dalje biti u igri mogućnost da se vrati u Milan nije poznato. Kod njega je uvijek sve moguće. 

Chapron: Ibrahimović je iritantan i nema poštovanja!

Autor

Chapron: Ibrahimović je iritantan i nema poštovanja!

Bivši sudac francuske Ligue 1 Tony Chapron kazao je da Zlatan Ibrahimović nema poštovanja prema sucima, suigračima i suparničkim igračima.

Ibrahimović: Znam da me žele u Europi, ali...

Autor

Ibrahimović: Znam da me žele u Europi, ali...

Nogometaš Los Angeles Galaxyja Zlatan Ibrahimović poručuje da je fokusiran na svoju momčad ali da uvijek postoji poneki klub iz Europe koji je zainteresiran za njega.

Wenger: Ma kakav Milan, to je laž!

Autor

Wenger: Ma kakav Milan, to je laž!

Wenger je 22 godine sjedio na klupi Arsenala iz Londona. Nakon Fergusona Francuz je najdugovječniji trener na klupi nekog engleskog prvoligaša

Legendarni trener preuzima Milan

Autor

Legendarni trener preuzima Milan

Bivši menadžer Arsenala Arsene Wenger bi prema pisanju francuskih medija mogao preuzeti AC Milan, s kojim je već nekoliko tjedana u pregovorima.
Loading...