Ibra u Milanu do ljeta 2020?

Serie A 4. stu 201811:49 > 12:01
Claudio Villa/Getty Images

Kako javljaju brojni relevantni talijanski mediji, pregovori oko povratka Zlatana Ibrahimovića u Milan su u poodmakloj fazi.

Iako je 37-godišnji Šveđanin još uvijek pod ugovorom u LA Galaxyju, može napustiti klub budući da se isti nije plasirao u MLS-doigravanje. To bi značilo da bi se veliki napadač vratio u Milan, klub u kojem je već proveo dvije sezone u zimskom prijelaznom roku, te da bi od 1. siječnja ponovo bio igrač “Rossonera”.

Preliminarni pregovori podrazumjevali su stajališta oko ugovora na 6 mjeseci s opcijom produljenja na cijelu sljedeću sezonu. Ali, Talijani tvrde da bi Zlatan odmah formalizirao suradnju do ljeta 2020. godine, dakle isto to, samo bez opcije u nadolazećem lipnju. Plaća bi mu iznosila milijun i pol eura godišnje, a ostatak bi pokrivali osobni sponzori.

Zlatan je u karijeri igrao za Malmo, Ajax, Juventus, Inter, Barcelonu, Milan, PSG, Manchester United i LA Galaxy, a jedini trofej koji mu nedostaje u karijeri je onaj Lige prvaka kojeg nije uspio osvojiti mada je igrao u najjačim momčadima Europe. Iako je već ušao u 38. godinu, očito još mnogo može dati veliki Ibra.

https://twitter.com/TheMilanBible/status/1059011717697626113