Novi ugovor: Dalić s Hrvatskom i u Kataru 2022.!

Reprezentacija 23. srp 202016:53 > 16:56
Laszlo Szirtesi/Getty Images

Dalić će i prema novom ugovoru zarađivati koliko i prema starom, uz povišicu koja će uslijediti nakon normalizacije situacije s obzirom na COVID-19

Izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije koji je Hrvatsku vodio do svjetskog srebra, potpisao je novi ugovor s HNS-om do kraja 2022. godine, zaključno sa SP-om u Kataru.

HNS-u je Dalić podnio izvješće o dosadašnjem radu. Dalić će i prema novom ugovoru zarađivati koliko i prema starom. Godišnje 1,5 milijuna eura, ali uz povišicu od 20 posto nakon što se situacija s pandemijom koronavirusa normalizira, a Hrvatska počne igrati Ligu nacija, EP 2021. i SP godinu kasnije. Ugovorom su predviđeni i dodatni bonusi, posebno za plasman na ta velika natjecanja te za eventualne uspjehe na njima.

Zbog nesvakidašnje situacije uzrokovane COVIDom-19, Dalić reprezentaciju nije okupio od studenog prošle godine, kada su igrali prijateljsku utakmicu s Gruzijom. Prve akcije s novim ugovorom odradit će krajem ljeta u Ligi nacija, 5. rujna kod Portugala i tri dana kasnije kod Francuske.