Lovren otkrio zašto je zaplakao na dočeku 2018.

Reprezentacija 4. svi 202021:25 > 21:29
SK

HRT je emitirao posljednju epizodu dokumentarne serije Junaci našeg doba, posvećene hrvatskoj reprezentaciji na SP-u 2018. Donosimo neke od najemotivnijih reakcija naših reprezentativaca...

Laurence Griffiths/Getty Images

– Jednu scenu nikad neću zaboraviti. I sad se naježim kad se sjetim. Bio je jedan stariji čovjek koji je plakao nevjerojatno. Samo plakao. Doviknuo mi je: ‘aketa, za ovaj trenutak sam dao sve. Toliku radost ste nam dali. Ako sutra umrem, neka, sve sam doživio. Da vidim Hrvatsku i naše ljude sretne’. Taj trenutak mi je veći i od medalje, od Svjetskog prvenstva – prepričao je Ivan Rakitić.

I Dejan Lovren pustio je suzu, otkrio je kada i zbog čega:

– Pored mene i Dalića dotrčala je jedna gospođa. Primili nas je za ruke, poljubila i rekla: ‘Momci, hvala vam za ovo. Muž mi je poginuo u ratu i sad ste mi dali nadu za život’. E, tu sam i ja suzu pustio.

Čini se da je sve to najemotivnije proživio Andrej Kramarić:

– Sjećam se da sam zaplakao četiri-pet puta, a kasnije nije ni bilo suza za plakanje. Posebno mi je teško bilo jer mi otac nije bio tu, vraćao se automobilom iz Rusije i nije stigao na vrijeme. Taj doček će biti najbitniji događaj koji ću pamtiti dok sam živ.

Kad već spominjemo Kramarića, pogledajte nedavni Sportklubov podcast u kojemu je bio gost: