Photo by Alex Grimm/Bongarts/Getty Images
Nogomet 17.04.2018 | 16:38

Benzema: Kritiziraju me jer moje ime prodaje novine

Autor

Karim Benzema ima vrlo lošu sezonu jer je za Real u 38 utakmica u svim natjecanjima postigao ukupno devet golova. Ipak, Francuz zna kako odgovoriti kritičarima, a dotaknuo se brojnih tema.

Karim Benzema

Aitor Alcalde/Getty Images

Igrač koji trenutno u Realu najmanje uživa u aktualnoj sezoni sigurno je Karim Benzema. Napadač koji ne daje golove sigurno ne može biti sretan, a posebno kada se radi o igraču takvog kalibra kakav je Benzema. 

"Velike igrače kritiziraju jer se zbog nas prodaju novine. Ako sam ja imao neki lošu utakmicu, ne trebaju mi novine da bih to shvatio. Uvijek igram na način da pomognem suigračima. Pokušavam pobijediti u svemu, a ne zanima me ako se moje ime nađe u novinama" rekao je Karim Benzema koji se posebno zahvalio na podršci Florentinu Perezu. 

Prvi čovjek Reala je posebno bio važan Benzemi kada je Karim bio umiješan u skandal oko ucenjivanja Mathieua Valbuene.

"Kada sam proveo noć u zatvoru, bio sam vrlo tužan. Florentino Perez me je čekao kod mene doma. Pokazao je prema meni privrženost i sa mnom je i u dobru i u zlu. Također voli moju obitelj" izjavio je Benzema. 

Realov napadač govorio je i o tome kada je kao mlad nogometaš morao dmijenjati svoje navike.

"Kada sam imao 23 godine shvatio sam da moram biti discipliraniji kako bih se vratio u francusku reprezentaciju. Puno sam ja žrtvi podnio kako bih došao do ovdje. Jedna od tih žrtvi je bila da prestanem jesti sve što mi padne pod ruku. To je najveća žrtva"  zaključio je Benzema.

Ono što nije uspjelo Ronaldu, uspjelo je Benzemi

Autor

Ono što nije uspjelo Ronaldu, uspjelo je Benzemi

Karim Benzema je u nečemu ipak uspio nadmašiti Cristiana Ronalda, koji je za devet godina u Realu postavio brojne rekorde.

U stvaranju moćni Milan - Benzema blizu dolaska

Autor

U stvaranju moćni Milan - Benzema blizu dolaska

Predstavnici Karima Benzeme su se navodno sreli s čelnicima Milana zbog mogućeg prelaska francuskog napadača na San Siro. Moguć problem je što Benzema traži četvorogodišnji ugovor.

Benzema pauzira mjesec dana

Autor

Benzema pauzira mjesec dana

Trener Real Madrida Zinedine Zidane posle dvoboja s Levanteom neće moći računati na Karima Benzemu, koji se ozijedio.

Benzema: Svejedno je jesmo li prvi ili drugi

Autor

Benzema: Svejedno je jesmo li prvi ili drugi

Napadač Real Madrida Karim Benzema ne žali što je momčad ostala bez prve pozicije u grupi u Ligi prvaka. Aktualni prvak Europe će zbog toga dobiti težeg protivnika u osmini finala.
Loading...