Lynne Cameron/Getty Images
Nogomet 10.11.2018 | 09:42

PL i Nike se vole i dalje: Samo pusti neka traje...

Autor

Premier liga i Nike, svjetski poznata marka sportske odjeće produžili su partnerstvo za još šest godina, do kraja sezone 2024/25.

Tony Marshall/Getty Images

Ljubav traje još od 2000. godine, a ova je veza najdulja od svih sponzorskih koju je PL ikad imala s nekom drugom tvrtkom. Posebno su ponosni svi zajedno na brojne inovacije koje su proizašle iz svega zajedno, a najviše se ističe službena lopta s kojom se igraju utakmice engleskog prvenstva.

Nike će nastaviti dresovima opremati mlade nade koje se tek probijaju prema Premier ligi, kao i djecu u engleskim školama koja sudjeluju u ligaškim projektima. 

"Nike je izniman partner za Premier ligu i napravio je sjajan posao s tim loptama koje su obiježile njenu povijest. Jako smo zadovoljni da se ovo naše partnerstvo nastavlja", rekao je Richard Scudamore, izvršni vlasnik Premier lige.

Otkako je prva Nikeova lopta krenula po travi u Premier ligi u sezoni 2000/01, odigralo se 6.940 utakmicu i postignuto je 18.490 golova.

Brexit smanjuje broj stranaca u Premiershipu

Autor

Brexit smanjuje broj stranaca u Premiershipu

Premijerligaški klubovi raspravljat će o prijedlogu Nogometnog saveza Engleske da smanje broj stranaca zbog Brexita, prenosi Sky Sports.

Umirovio se bivši nogometaš Liverpoola i Chelsea

Autor

Umirovio se bivši nogometaš Liverpoola i Chelsea

Nekadašnji reprezentativac Engleske Joe Cole objavio je kako završava karijeru u 37. godini.

Golovi s Etihada: Guardiolin stroj gazi dalje

Autor

Golovi s Etihada: Guardiolin stroj gazi dalje

Manchester City svladao je United u 177. gradskom derbiju s 3:1, u prilogu još jednom proživite pogotke i sjajnu izvedbu Guardioline momčadi.

Pregled subotnjih utakmica Premier lige (VIDEO)

Autor

Pregled subotnjih utakmica Premier lige (VIDEO)

Vidjeli smo dosta uzbuđenja u subotnjim utakmicama 12. kola Premier lige. Spursi su uspjeli slaviti na teškom gostovanju na Selhurst Parku u malom gradskom derbiju protiv Crystal Palacea, a tu su i najbolji potezi i sa ostalih utakmica.
Loading...