Nogomet

07.12.2019 | 12.32 > 12:37

"Bivši prijatelj Rooney mi je poklonio Lamborghinija"

Autor

Nogometašima je baš teško, to nam najbolje opisuje anegdota koju je prepričao Argentinac Carlos Tevez.

Getty Image /Christopher Lee

Tevez je ostavio traga u nekoliko klubova u Europi, a danas je igrač Boce Juniors. Ipak, najviše ćemo ga se sjećati po nastupima na "Teatru snova", a i on sam se rado sjeti tog razdoblja.

Zanimljivo da je imao izuzetan odnos s Wayneom Rooneyjem, ali prekid prijateljstva dogodio se prije jednog treninga.

"Na trening Manchestera dolazilo se s Ferrarijem ili Lamborghinijem. Svi, čak i najgori igrač, vozili su Ferrari ili Lamborghini. Ja sam se pojavio u Audiju koji mi je dao klub i svi su me gnjavili o tome kao da je riječ o Fiatu 600. Razgovarao sam s Rooneyjem i on mi je, lud kakav jest, rekao: 'Evo, uzmi ovog Lamborghinija, dajem ti ga'. Onda sam se po Manchesteru bez registracije vozao u tom automobilu koji mi je dao", ispričao je Tevez.

Eh, taj tužni život nogometaša...

Wayne Rooney

Catherine Ivill/Getty Images

Komentari (1)

Komentar je uspješno poslan.

Slanje komentara nije uspjelo.

Neispravan kod, pokušajte ponovo

Ruža Tomašić

Tko danas čita ovo svjedočanstvo, trebao bi slaviti sa mnom i mojom obitelji, jer je sve počelo kao neki vic, a drugi su rekli da je nemoguće. Ja sam Ruža Tomašić iz šibenskog kraja (Hrvatska). Sretno sam oženjen s dvoje djece i prekrasnom suprugom. S mojom se obitelji dogodilo nešto strašno, izgubio sam posao, a supruga je napustila kuću jer se nisam mogla dobro brinuti o sebi i obitelji. nju i moju djecu u to određeno vrijeme. Uspio sam devet godina, nijedna supruga koja bi me podržala da se dobro brinem o djeci. Pokušavam poslati SMS poruku svojoj ženi, ali ona me sprečava da razgovaram s njom. Pokušavam razgovarati s njezinom prijateljicom i njezinom obitelji, ali još uvijek znam da bi mi netko mogao pomoći i poslao sam zahtjev kasnije tolikim tvrtkama, ali još uvijek me ne zovu, dok ne dođe vjerni dan koji nikad u životu neću zaboraviti , Kad sam upoznao svog starog prijatelja kome sam objasnio sve svoje poteškoće, a on mi je pričao o velikom čovjeku koji mu je pomogao da se dobro zaposli u tvrtki Coca-cola i rekao mi je svoj šarmer, ali ja sam osoba koja nikad ne vjeruje u čaroliju, ali odlučio sam je pokušati i Drosagiede me uputio i pokazao mi što da radim u ova tri dana ručka čarolija. Slijedim sve upute i radim ono što je tražio da učinim dobro. Drosagiede osigurava da je sve dobro prošlo i supruga bi me ponovno vidjela nakon divnog djela Drosagiede. Supruga me zove nepoznatim brojem i ispričala se i rekla mi je da joj stvarno nedostaje, a naša djeca i moja supruga dođu kući. I nakon dva dana kad mi je tvrtka poslala zahvalno pismo, sada sam uzorni menadžer tvrtke ovdje u SAD-u. Savjetujem da ako imate problema pošaljite poruku na ovaj e-mail: doctorosagiede75@gmail.com ili WhatsApp na +2349014523836 ili Viber na +2349014523836 i dobit ćete najbolji rezultat. Uzmi stvari zdravo za gotovo i oduzet će ti se. Želim vam najbolje.

Odgovori 0 0

* Sva polja su obavezna

Tevez o Fergusonu: S tim starcem je nemoguće pričati

Autor

Tevez o Fergusonu: S tim starcem je nemoguće pričati

Tevez o Fergusonu: S tim starcem je nemoguće pričati

Argentinac Carlos Tevez po mnogo čemu priča je za sebe.

Tevez: Nogometaši nisu u toliko očajnoj situaciji

Autor

Tevez: Nogometaši nisu u toliko očajnoj situaciji

Tevez: Nogometaši nisu u toliko očajnoj situaciji

Ovu kriznu situaciju prokomentirao je i legendarni argentinski napadač

Tevez još jednom mijenja sredinu

Autor

Tevez još jednom mijenja sredinu

Tevez još jednom mijenja sredinu

Iskusni argentinski napadač Carlos Tevez prošao je mnoštvo kvalitetnih klubova, a čini se kako je vrijeme za novo preseljenje

Diego Maradona: Carlito se vratio i sad smo opet sretni

Autor

Diego Maradona: Carlito se vratio i sad smo opet sretni

Diego Maradona: Carlito se vratio i sad smo opet sretni

Legendarni Diego Maradona sretan je zbog povratka Carlosa Teveza u Boca Juniorse.
Loading...