Nogomet

15.03.2019 | 18.05

Sretni dobitnici preuzeli svoje nagrade u redakciji SK

Autor

Luka Pernar (21) profesionalni vojnik HV dobitnik je Barcelonine kape u nagradnoj igri Sportkluba. Uz njega nagradu je dobio i Mateo Šalov (19) student menadžment turizma.

U nagradnoj igri Sportklub televizije danas su nagrade u redakciji preuzela dva sretna dobitnika. Glavni urednik web portala Sportkluba Igor Flak im je uručio lijepe nagrade i nakratko porpičao s njima.

Luka Pernar (21) profesionalni vojnik HV dobitnike je Barcelonine kape u nagradnoj igri Sportkluba. Naime, on je pogodio točan rezultat dvoboja Sevilla - Barcelona 2:4.

 "Zahvaljujem se Sportklubu na nagradi. Nisam navijač Barcelone, više volim Milan, ali bilo je je zadovoljstvo pogađati rezultat utakmice. Sportklub gledam svakog vikenda kada nisam na vojnom terenu. Uz nogomet volim i tenis, a omiljeni tenisač mi Gael Monfils.

sportklub

SK nagradna igra

Priznao nam je Luka da je razmišljao i o novinarskom pozivu, ali se ipak odlučio za nešto ipak uzbudljivije."

Mateo Šalov (19) student menadžment turizma osvojio je nagradu nakon što je pogodio redom kojih je pet bivših Dinamovaca igralo u Realu iz Madrida.

SK nagradna igra

sportklub

SK nagradna igra

"Zahvaljujem se Sportklubu. Gledam najviše košarku na vašim programima, a posebno kada igraju Real i Fenerbahce. Nogomet mi je odmah iza košarke, od klubova najčešće pratim Real i Arsenal."

Komentari (0)

Komentar je uspješno poslan.

Slanje komentara nije uspjelo.

Neispravan kod, pokušajte ponovo

* Sva polja su obavezna

Loading...