Pao Luksemburg: Hrvati prošli dalje na eEURU 2020!

Nogomet ostalo 23. svi 202017:43 > 17:47
youtube

Hrvatsku na prvom Uefinom natjecanju za e-nogometne reprezentacije predstavljaju kapetan Marko Gelo i njegov suigrač Andrej Šporčić

Bila je to borba do posljednjeg trenutka, ali naši gameri Marko Gelo i Andrej Šporčić uspjeli su savladati Luksemburžane na eEuru 2020 u dvije utakmice 5-3 (3-0, 2-3) te će se večeras susresti s poraženom momčadi iz utakmice između Crne Gore i Nizozemske te imati priliku izboriti mjesto u sljedećoj fazi natjecanja.

Gelo i Šporčić dominatno su pobijedili prvi susret s 3-0, no Luksemburžani su već nakon 42 minute uzvrata imali 2-0. Ubrzo smo uspjeli smanjiti rezultat, no Luksemburg je ponovno poveo (3-1; 4-3 ukupno u tim trenucima) i skoro pola sata napadao za 4-4.

No u posljednjim sekundama susreta Gelo i Šporčić uspjeli su povezati akciju, zabili su za 3-2 i priči je bio kraj.

Hrvatsku na prvom Uefinom natjecanju za e-nogometne reprezentacije predstavljaju kapetan Marko Gelo i njegov suigrač Andrej Šporčić. Dvojac je Hrvatsku uspješno predstavljao u kvalifikacijama za završni turnir te je kroz doigravanje izborio mjesto među 16 najboljih e-nogometnih reprezentacija u Europi.