Nogomet

20.11.2019 | 20.27 > 20:33

Velikan Juventusa i Rome u problemima zbog poreza

Autor

Porezne vlasti su pokrenule istragu protiv Vučinića koji je osumnjičen da je utajio porez u vrijednosti od 5.8 milijuna eura

Bivši crnogorski nogometaš Mirko Vučinić osvanuo je u mnogim sportskim listovima iz krivih razloga. Talijanski mediji objavili su danas da je Vučinić u velikim problemima sa zakonom na Apeninima zbog poreznih utaja.

Vučinić je veći dio svoje karijere proveo u Italiji gdje je nastupao za Lecce, Romu i Juventus. Karijeru je završio prije dvije godine nakon što je nastupao u Ujedinjenim Arapskim Emiratima u dresu Al-Jazire.

Porezne vlasti su pokrenule istragu protiv Vučinića koji je osumnjičen da je utajio porez u vrijednosti od 5.8 milijuna eura, točnije, da nije prijavio svu zaradu koju je ostvario igrajući za Al-Jaziru.

Kako piše La Gazzetta dello Sport, rimski sud zaprimio je zahtjev tužioca, a Vučiniću je zaplijenjena imovina u iznosu kojeg je propustio prijaviti. Dok se ovaj postupak ne završi, Mirku će zaplijenjena imovina ostati nedostupna.

Komentari (0)

Komentar je uspješno poslan.

Slanje komentara nije uspjelo.

Neispravan kod, pokušajte ponovo

* Sva polja su obavezna

Romin trener: Imam strpljenja za Ćorića

Autor

Romin trener: Imam strpljenja za Ćorića

Romin trener: Imam strpljenja za Ćorića

Džeko ima nevjerojatan potencijal, ali nema kontinuiteta! Nije uvijek dostupan suigračima na terenu, nekada jednostavno nestane iz utakmice
Loading...