Nogomet

02.06.2019 | 21.11

Modrić sedmi put, Olmu čak dva 'kipića'

Autor

Najbolja nogometašica je Leonarda Balog iz Osijeka, najbolji trener Nenad Bjelica, najbolji malonogometaš Duško Martinac

Sedam od sedam! Tako se može nazvati Trofej Nogometaš, Nogometnog sindikata, kada je u pitanju ona najvažnija nagrada. Kapetan Hrvatske reprezentacije Luka Modrić po sedmi put je uzeo svoj 'kipić'. U sezoni u kojoj je osvojio sve svjetske nagrade bilo je logično i da ga izaberu hrvatski nogometaši i treneri. Glasovalo je  236 nogometaša i nogometašica, 30 trenera iz Prve HNL.
- Svaka mi nagrada puno znači, posebna zahvala mojim suigračima iz reprezentacije, a hvala i svim igračima i trenerima koji su dali glas za mene - rekao je Luka Modrić.

 Nakon Modrića, glavna 'faca' ove večeri bio je Dani Olmo. Dva 'kipića' su završila u njegovoj vitrini. Najbolji nogometaš HT Prve lige i najbolji igrač do 21 godine. Javio se u okupljenima u Opatiji video porukom.

olmo

youtube

- Najprije čestitam svim laureatima, žao mi je što nisam mogao biti sada s vama u Opatiji, moram biti tu sa mladom reprezentacojom Španjolske. Bila je to posebna sezona, ponosan sam na sve Dinamove rezultate.

Uz Zaprešić Boyse i "Samo jedno" atmosfera je bila odlična.Boris Nemec, legendarni liječnik reprezentacije od prvog dana odlazi u 'nogometnu mirovinu'. Dobio je nagradu "Dobri duh".

- Ovo je priznanje, to nije moja nagrada, nego nagrada za sve moje suarnike koju su samnom od 1996. godine radili u reprezentaciji.

 Milan Kustić je pak izrazio zadovoljstvo da su se HNS i HUNS spojili i da je ova akcija odlična za promindžbu našeg nogometaša. Izabrana je idelana jedanaestorica ove sezone, a samo je Dominik Livaković ponovio uspjeh iz prošle sezone. Uz izbor među najboljih 11, dobio je i nagradu za najboljeg golmana HT Prve lige.

Zlatko Kranjčar, bivši izbornik obznanio je tko je najbolji trener! Nenad Bjelica nije mogao preuzeti nagradu, učinio je to njegov pomoćnik Nino Bule.Najbolja nogometašica je Leonarda Balog, članica ŽNK Osijek, a malonogometaš je Duško Martinac iz MNK Vrgorac. 

 • Naj-igrač sezone 2018/19: Luka Modrić
 • Naj-igrač Prve HNL: Dani Olmo
 • Naj-11 Prve HNL: Livaković (Dinamo) - Kvržić (Rijeka), Theophile (Dinamo), Dilaver (Dinamo), Bradarić (Hajduk) - Ivanušec (Lokomotiva), Pavičić (Rijeka), Olmo (Dinamo) - Jairo (Hajduk), Petković (Dinamo), Puljić (Rijeka).
 • Naj-trener: Nenad Bjelica
 • Naj-vratar: Dominik Livaković
 • Naj-mladi igrač: Dani Olmo
 • Naj-nogometašica: Leonarda Balog
 • Naj-futsal igrač: Duško Martinac
 • Naj-sudac: Ivan Bebek
 • Dobri duh HR nogometa: dr. Boris Nemec
 • Naj-travnjak: Maksimir

Komentari (0)

Komentar je uspješno poslan.

Slanje komentara nije uspjelo.

Neispravan kod, pokušajte ponovo

* Sva polja su obavezna

Modrić: Nema alibija, moramo pobijediti Wales

Autor

Modrić: Nema alibija, moramo pobijediti Wales

Modrić: Nema alibija, moramo pobijediti Wales

Najbolji hrvatski nogometaš Luka Modrić po sedmi put dobio je nagradu "Trofej nogometaš, Nogometnog sindikata te se potom obratio okupljenima.

Gala večer nogometa u Opatiji samo na SK

Autor

Gala večer nogometa u Opatiji samo na SK

Gala večer nogometa u Opatiji samo na SK

Nogometni sindikat je stigao do 7. Trofeja Nogometaš. Luka Modrić je šest puta do sada osvajao 'kupić'

Trofej Nogometaš: SK uz velikane hrvatskog nogometa

Autor

Trofej Nogometaš: SK uz velikane hrvatskog nogometa

Trofej Nogometaš: SK uz velikane hrvatskog nogometa

"Nagradom Trofej nogometaš naglašavamo sve najbolje u hrvatskom nogometu, ne samo u HNL-u već i izvan domovine." kazao je predsjednik HUNS-a Dario Šimić, dok je glavni tajnik Mario Jurić dodao kako izbor za Nogometaša godine prepoznatljiv i napreduje svake godine.

Sportklub uz Trofej Nogometaš 2018.

Autor

Sportklub uz Trofej Nogometaš 2018.

Sportklub uz Trofej Nogometaš 2018.

Svečana dodjela nagrada Trofej Nogometaš u organizaciji Hrvatske udruge "Nogometni sindikat" održala se u nedjelju, 10. lipnja u hotelu Westin u Zagrebu uz izravan prijenos na Sportklubu kada smo saznali tko su bili najbolji akteri u ovoj sezoni!
Loading...