Photo by Alex Grimm/Bongarts/Getty Images
Nogomet 10.11.2018 | 16:05

U poljudskoj kući duhova! Pobjeda kao dobitak na lotu

Autor

Od 17.30 sati bez publike Hajduk u Splitu dočekuje Inter iz Zaprešića

Pet utakmica Hajduk ne zna za pobjedu u prvenstvu. Sezona iz noćne more. Još kada se tome doda i sablasan Poljud, kome je uopće do nogometa. Kriza, možda jedan od najvećih u povijesti kluba starog 117 godina. U 17.30 sati Hajduk igra protiv Intera iz Zaprešića na praznom Poljudu utakmicu 14. kola HT Prve lige.
Bijeli' imaju imperativ pobjede kako bi napokon počeli hvatati priključak s gornjim domom, a Inter se čini protivnikom po mjeri. Kadar momčadi trener Zorana Vulića u odnosu na prošlo kolo je jači za Caktaša, Gyurcsa i Tudora.

Nakon priče tko može tko ne može igrati, ping-ponga zbog kojeg je "Naš Hajduk" prozvao trenera Vulića, novinari stalno postavljaju ista pitanja treneru bijelih.

- Do četvrtka su svi naši treninzi otvoreni. Možete doći i vidjeti tko trenira a tko ne. 

Puno je stranih igrača, ne znaju jezik, teško se mogu poistovjetiti sa klubom.

- Prvo što moraju znati gdje su došli, kakav je Hajduk klub i kakvu povijest ima. To su profesionalci, tako bi trebali pristupiti poslu. Naravno, uvijek je bolje da ti igraju tvoja dica, koja to tazumiju od malih nogu. I znaju što znači nositi taj bijeli dres - rekao je Vulić.

U poljudskoj kući dudova! Pobjeda kao dobitak na lotu. Hoće li danas biti taj dan?

Brbić ne može u NO Hajduka

Autor

Brbić ne može u NO Hajduka

Marin Brbić ne može biti član Nadzornog odbora jer je u protekle tri godine pravomoćno kažnjavan zbog prekršaja iz Zakona o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima...

Vjerovali ili ne? Rasprodan stadion u HNL-u

Autor

Vjerovali ili ne? Rasprodan stadion u HNL-u

U srijedu, 31.10. u Gorici su otvorili blagajne i počeli s preprodajom ulaznica za nedjeljni susret protiv Hajduka. Cijena ulaznica za Zapad u preprodaji bila je 30 kuna. Ulaznica više nema

VULIĆ KAO SPAJIĆ Igrat će i pioniri, ako treba!

Autor

VULIĆ KAO SPAJIĆ Igrat će i pioniri, ako treba!

Novi trener Hajduka Zoran Vulić na svojem je predstavljanju medijima u ponedjeljak izjavio kako će učiniti sve što može da bi se taj klub vratio u vrh hrvatskog nogometa.

Pralija i Carević pomagat će Vuliću za volanom Hajduka

Autor

Pralija i Carević pomagat će Vuliću za volanom Hajduka

Nekadašnji igrač i trener Hajduka Zoran Vulić ponovno je trener splitskog kluba, a pomoćnici će mu biti dugogodišnji suradnik Mladen Pralija te Mario Carević, objavljeno je u nedjelju na službenim stranicama Hajduka web stranica.
Loading...