sportslogos.net
Nogomet 09.11.2018 | 21:39

Bezobraznici jedni, ni cvijeće nisu poslali

U ovoj vijesti

GNK Dinamo Zagreb

Hrvatski prvak izborio je treću fazu Europa lige. Znate već koju. No, sljedeći dan njegovi suborci u HNL-u bili su vrlo suzdržani s čestitarenjem...

Ima li, stoga, bolje prilike da vas u potpunosti sablaznim i prisjetim se Milojka Pantića? U ovom preuzvišenom trenutku za klub iz Maksimirske 128, u stanju sakralnog orgazma za ljubitelje diljem države (i izvan!) usuđujem se prisjetiti se neponovljivog trenutka s dalekovidnice bivše zajedničke države...

Hajduk i Crvena zvezda igrali su finale Kupa, u jednom trenutku dva igrača protivničke momčadi ostali su ležati na terenu, a popularni komentator iskoristio je stanku kako bi očitao bukvicu nepristojnom ponašanju splitskog kluba.

Ni cvijeće nisu donijeli na oltar jugo-nogometa.

No, što je to prema onome što su danas priredili svi članovi HNL-a - ne samo da u klub nisu poslali prigodni poklon, već se nisu sjetili čak ni poslati običnu poruku putem nekog računa tih silnih društvenih mreža koje im ionako za ništa ne služe.

U njihovu obranu, ako je suditi po aktivnosti u komunikaciji s navijačima i javnošću putem tih sredstava općenja, čelnici i odgovarajući zaposlenici možda su jednostavno zaboravili da mogu i tako iskazati divljenje, očaranost, no prije svega poniznost!

Jer, kako im samo pada na pamet skrovito trljati ruke iza leđa, posebno ovi neki čudaci koji su upravo prikazani u vrhu poretka HNL-a. Tko ih je tamo uopće pripustio? Tko im je dao dozvolu da razmišljaju u ičemu osim utješnim nagradama?

Ma kako su se samo drznuli pomisliti kako bi im na proljeće možda moglo biti nešto lakše, kada će im najveći protivnik biti preopterećen gustim rasporedim i teškim, važnim utakmicama?! Gdje je tu poštovanje prema hranitelju hrvatskog nogometa koji sam samcat, bez ičije pomoći, već godinama kupuje sve što valja (i što malo manje valja) kako bi mogao herojski krvariti za hrvatski koeficijent pred Uefom!?

Pa to je skandalozno, rekla bi jedna medijska osoba u sada već povijesnom trenutku...

Komentari (0)

Komentar je uspješno poslan.

Slanje komentara nije uspjelo.

Neispravan kod, pokušajte ponovo

* Sva polja su obavezna

Fener odškrinuo pomoćna vrata Dinamu!

Fener odškrinuo pomoćna vrata Dinamu!

Turski predstavnik u skupini D Europa lige pobijedio (2:0) je Anderlecht na domaćem terenu. Pogotke su postigli Vallbuena (71.) i Frey (74.) u samoj završnici susreta. Tako se zagrebačkom klubu otvara ozbiljna mogućnost da i sa svim porazima od kraja natjecanja prođe dalje...

Lagali su vas: Za proljeće (!) nisu dovoljna ni 3 boda!

Lagali su vas: Za proljeće (!) nisu dovoljna ni 3 boda!

Odmah nakon nove sjajne partije hrvatskog prvaka, intenzivirale su se rasprave oko toga što je sada potrebno da se konačno doživi i to proljeće u Europi. Postoji mogućnost da Dinamo u fazu na ispadanje dođe i s nula bodova u preostalim utakmicama, ali za proljeće će mu trebati znatno više!

KOMENTAR Pošteno, hrabro, moćno. Dinamo je strašan!

KOMENTAR Pošteno, hrabro, moćno. Dinamo je strašan!

Teško je bilo ostati ravnodušan nakon 90 minuta utakmice u Slovačkoj, kojom se hrvatski nogometni prvak ozbiljno primaknuo ostvarenju višedesetljetnog sna...

KOMENTAR: Zbog ovakvih 'derbija' - mijenjajte pravila!

KOMENTAR: Zbog ovakvih 'derbija' - mijenjajte pravila!

Ajmo biti iskreni - koga je ovakav ishod zapravo iznenadio? Dovoljno smo iskusni, dovoljno smo utakmica poput ove vidjeli otkad je naša država nezavisna. Što su najave bile intenzivnije, što je pažnja bila usredotočenija na derbi, to je kvaliteta igre bila lošija.
Loading...